Reklama

Reklama

Kdo přežije - Millennials vs Gen X

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2016

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), David Wright

Obsahy(1)

Fenomén Survivor (Kdo přežije) se ve své 33. řadě téměř po 10 letech podruhé vrací na Fidži (Survivor: Fiji), a to opět s nestárnoucí ikonou této reality show Jeffem Probstem. Soutěžící jsou v této sérii rozděleni do dvou kmenů podle věku, ovšem věkové kategorie jsou zaměřeny na Generaci Y (ročníky 1984 - 1997) a Generaci X (1963 - 1982). Která z těchto generací využije nejlépe svých předností? A který trosečník nejlépe zvládne těžké podmínky na Fidži a nepsané pravidlo přežit, přelstít a přehrát a vyhraje 1 milion dolarů? (Radim1.)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Zeke Smith je první transsexuální soutěžící v historii show. Bylo to ovšem odhaleno až při další sérii Survivor: Game Changers (od r. 2017). (Zix.)
  • V této sérii mohl poprvé soutěžící někomu jinému ukradnout vyhranou odměnu díky speciální výhodě, schované na ostrově. (Zix.)
  • V této sérii se poprvé ve hře objevila tzv. Dědičná výhoda, kterou hráč může použít pouze při první kmenové radě po sloučení nebo v 6 hráčích. Pokud vypadne, musí jí odkázat někomu jinému. (Zix.)
  • William Wahl se stal nejmladším soutěžícím za 33 sérií, v době natáčení mu bylo pouhých 18 let a kvůli soutěži přerušil studium na střední škole. (Radim1.)
  • V této sérii byli všichni soutěžící evakuováni kvůli blížícímu se hurikánu, tato situace nastala v této reality show úplně poprvé. (Radim1.)

Reklama

Reklama