Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (114)

Kulmon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle, že má být nejhorší řada? Ale jděte! Vždyť má naprosto vše, uspokojivého vítěze / vítězku, největšího sympaťáka od dob Ruperta Bonehama (Yau - Mana), největší svini od Jonnyho Fairplaye a zároveň člověka s nejnižším intelektem od doby, co se projevila Eliza Orlins (Dreamz). A taky nejzajímavější kmenovovu radu (poslední 4 soutěžící) a jednu z nejzajímavějších finálových rad. Vyjadřuji spokojenost a údiv nad hodnocením! ()

KanoJJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk se kouká na filmy proto, že tam chce vidět hezký lidi, když už to nemá ve svým okolí. Když ho to začne štvát, začne koukat na reality show, kde je většina lidí průměrnejch až ošklivejch a 1-2 hezký (těm pak kvůli jejich vzhledu buď fandí, nebo nefandí). Kdo je ta hezká osoba tady?! Všichni jsou tam tmavovlasý a nesympatický... (Casting asi tak 1/100) ()

Reklama

inmax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší začátek, jedna z nejlepších kmenových rad vůbec, snad nejlepší soutěžící ever. DÁLE SPOILERY. Rozdělit soutěžící na ty žijící v luxusu a ty obyčejné (mačeta, kotlík, bez ohně) byl jednoznačně krok špatným směrem. I když se chudý kmen stmelil a snažil se, byl na soutěže prostě moc slabý a poztrácel jednoho člena za druhým. Škoda Michelle, která vypadla na nečekané kmenové radě. Byla sympatická, navíc první v soutěži vůbec, kdo rozdělal oheň bez pazourku. Po spojení jednoznačně posun k lepšímu a snad ten nejlepší Survivor. Díky zradě Dreamze vůbec nejlepší rada. Bohužel následky pocítil hlavně Yau-man, když bylo posléze prozrazeno, že má skrytý symbol imuniti, stal se tak terčem číslo jedna. Jeho nabídka výměny auta za imunitu považuji za nejgeniálnější tah v soutěži, stejně tak za najšílenější, když se dohodl s člověkem, který do té doby zradil snad každého. Škoda, že se nedostal do finále, zasloužil si to jednoznačně nejvíc. ()

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tahle serie se hodně pomalu rozjížděla a taky ne zrovna nák extra dobrý výběr soutěžících, tudíž si člověk neměl koho moc oblíbit. K tomu blahobyt a chudoba se zrovna moc neosvědčila. Přesto se to pak docela slušně rozjelo. Můj favorit byl poměrně brzo Yau-man a Earl a ukázalo se že to byla dobrá volba. Postava Dreamze mě vadila hned od začátku ,ale to jak se dál projevil to jsem nečekal. Většího zmr... tahle soutěž snad ještě neviděla. To co udělal Yau-manovi bylo hnusný!! A měli ho za to vyhodit!! Ale taky to ukázalo jak byl Dreamz blbej a hloupej, kdyby trochu přemýšlel, tak mu muselo být hned jasný, že s tím co udělal nemohl ani v nejmenším pomýšlet na výhru, ale jestli si to myslel , že jo, tak je to prostě debil!!! Kdyby si chtěl zachovat aspoň trochu čest, tak mohl říct omlouvám se nechám si imunitu a vracím tě zpátky auto. A nebo aspoň pro něj nemusel hlasovat. Doufám že mu to lidi dali aspoň doma pořádně sežrat. Výhru jsem přál tomu kdo nakonec jednohlasně vyhrál, po Yau-manu druhý kdosi to zasloužil. Ps- Boudyy píšeš kraviny Yau-man použil imunitu v poslední 6 tudíž hlasování nedopadlo 3 :2 pro Yau-mana, ale 3:3 a i bez použití imunity ještě měl šanci se zachránit v dodatečně soutěži. Pro Yau-mana hlasovali Stacy,Dreamz, Cassandra a pro Stacy hlasoval Yau-man, Earl a Boo. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje části této série = pokud jste sérii neviděly, tak si tento komentář prozatím nečtěte. Opět si vzpomínám na mládí, kdy jsem sledoval pořad ,,Kdo přežije,, (jen přesně nevím jakou serii z prvních sérií), ale tato řada mne až tak moc nebavila hned z několika důvodů: 1. neměl jsme tu někoho komu bych hned od začátku vyloženě fandil 2. naopak dost lidí mne začalo víc a víc štvát 3. na začátek dostaneme plány, materiál atd.. a hle máme úplně vyšperkovaný tábor a pomalu na každé soutěži dostanu nějaké jídlo = fůra věcí zdarma . Co se hry jako takové týče tak jsem přál Lilian a Garymu, ale jejich brzký konec mému hodnocení taky nepomohl. Postupně jsme začal přát Yau-Manovi, který se choval po většinu série vzorně, nepodrážel a dokonce i dokázal dát důvěru hráči, který několikrát zradil a přesně proto nakonec prohrál (je fakt, že tah s tím, že dám ti auto a ty mi za to imunitu, kterou mě pošleš do finále byl geniální). Nepochopil jsem Dreamze, podrazy v průběhu se dají pochopit, ale finální podraz byl fakt hnus.. Tudíž z finálové trojky jsme nepřál nikomu,ale když bych musel volit tak dám hlas konečnému vítězi, protože ten byl z té trojky asi nejlepší.. 3z5 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)
  • James Reid si nechal říkat přezdívkou „Rocky“ podle filmové postavy Sylvestera Stalloneho, kterému je trochu podobný. (Zix.)
  • !!!SPOILER!!! Earl Cole předtím Survivora nesledoval, dle svých slov viděl pár epizod první série. (Kulmon)

Reklama

Reklama