Reklama

Reklama

Turista - Série 1 (2022) (série)


Epizoda 3 (S01E03)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž je otřesen novými zjištěními o své minulosti a jeho pokrok vezme za své, když stane tváří v tvář záhadné a velmi nebezpečné hrozbě. (HBO Max)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Turistu sa pomaly stáva čierna komédia a tie neustále prirovnaniu k Fargu nie sú vôbec od veci. Ale to nevadí, pretože suché austrálske prostredie si podobnú látku stále pýta. Asi nepochopíme, prečo naša dvojica nedala ranu istoty istému týpkovi, nechávať ho v studni bolo príliš naivné. Ide skôr o menší scenáristický nedostatok, než o zámer ukázať Elliota ako tak trochu blbca. Uvidíme, čo ďalej, do Austrálie sa totiž vyberajú aj ultra záporáci. ()

HarryCameron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Recenzia obsahuje SPOILER. Oveľa lepšie ako prvé epizódy. AVŠAK . . .  Už som chcel dať vyššie hodnotenie, ale keď som videl ten nezmysel ( minimálne 150 kilový chlap dostane nožnice do chrbta, železnou tyčou po lebke, spadne do hlbokej - aj keď prázdnej - studne a po tom všetkom odtiaľ úplne sám vylezie akoby nič. . akože WTF ??? ) tak som zmenil názor. To už ten chlap mohol rovno začať prdieť dúhu. Vzhľadom na žáner to považujem za veľký scénaristicky kix. Stále teda len priemer 55%. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu konecne mame i jeden-dva WTF-momenty a nejaku tu brutalitku. Uchadzajuce. I tie drobne usmevne linie - dalsia policajtka s este vyssou "nadvahou" :) , pilot vrtulniku gembliaci "Usvit vikingov", ci "byvali" znami v zavere a dalsi moment, ktory pozname z "F-ka" - "zbiehanie" sa zaporakov. Zrejme bude v Australii v dalsich dieloch "prehusteno" - trochu blbost, ze sa tlstoch ...hm..z "dola" vysroboval, ci? ...meh  70% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama