Reklama

Reklama

Turista - Série 1 (2022) (série)


Epizoda 4 (S01E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž nemá jinou možnost, a tak musí využít Helenu a ujistit se, že bude žít dost dlouho na to, aby odhalil svou identitu. Lachlan se ocitá pod ještě větším tlakem, aby našel podezřelého. (HBO Max)

Recenze (5)

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Nejlepší, nejzábavnější a nejvtipnější epizoda plná hříček a s dobrou pointou. Byla to jízda. Michalis Rakintzis taky potěšil. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Medzi Elliotom a policajtkou sa vytvára zvláštny vzťah, povedzme že by sa dal nazvať road štokholmským syndrómom. S parádnou večerou a popíjaním v mexickej reštaurácii. A s prekvapením ďalšie ráno. No a tých prekvapení je tu viacero, veľmi vtipným nápadom boli Viktóriine pasy, kedy zistíme, že jej alternatívne mená sú iba prehodené mená Spice Girls. No a tie Elliot nepozná... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavilo. Kovove brcko aj ta vtipno-napinava situacia v taxiku. Neviem preco, spomenul som si na Pulp Fiction. I ten awkward moment v mexickej restike, Dirty Martini...mile. "I tried to kill myself...spolier allert, I didn't succeed." ...f*ck..so sorry" ma rozsekalo :) A samotny zaver, nuz aspon sme sa utvrdili vo svojom podozreni. A posledna minutka? Prekvapila i tato scenaristicka hracicka. Som zvedavy, ako to este tvorcovia vyuziju. Velmi slusna a zatial asi najlepsia cast. 85% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama