Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vyschlé studni je nalezeno tělo ženy, kterou nenáviděla celá vesnice. Podezřelých je mnoho, navíc se brzy ukáže, že lidé si vzájemně kryjí záda a nejsou ochotní s policií spolupracovat. Dana Skálová a její tým budou muset přijít na způsob, jak vesnici ke spolupráci přimět. Podaří se jim odhalit, kdo stojí za smrtí nenáviděné Zlobáby? (TV Nova)

(více)

Recenze (65)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Tak vida, všeobecně nenáviděná titulní Zlobába byla nakonec světice a piča, která všechny svorně od začátku srala svým ustavičným buzerováním a neskutečnou uvědomělostí, lvím podílem přispěla ke šťastnému rozuzlení a je na nejlepší cestě stát se všemi oblíbenou, uznávanou a milovanou. Sladké. Až k zblití. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Půjčme si dron, nasereme tam spoustu romantických panoramat, to maj lidi rádi. Napadá mě taková analogie, když se kdysi v době němýho filmu kamery naučily snímat kouř z cigaret a pak museli všichni ve filmech kouřit, páč to bylo in. Dneska si každej čičmunda pořídí dron a udělá s tím majstrštyk. K tomu je vhodné na některou z hlavních postav našroubovat nějakýho kostlivce, dávnej nedořešenej případ, kterej se táhne dějem. Schéma jako prase, který nezachrání ani moji oblíbenci, když nemaj co hrát (Martin Hofmann). ()

Reklama

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl spíše naznačuje rozjezd směrem k budoucím dramatům jednotlivých kriminalistů. Zřejmě uvidíme jak si povede osamělý alkoholik Hofmann, Hilmerová vyšetřovaná komisí v souvislosti s drsným postupem vyšetřování únosu dítěte a naznačeným zabitím pachatele, workoholička Zmrzlá (divně přehrávající) má zaděláno na problémy s manželem kvůli práci a zatím civilní Suchánek, který zvládl držet svůj trapný humor na uzdě a zahrál svou postavu velice uvěřitelně. Samotný děj prvního případu byl jen kulisou pro představení party kriminalistů. Vyšetřování probíhalo nudně (ale tak to prostě ve skutečnosti je) a finální výslech partičky nezletilých byl hlavně díky pochybným hereckým výkonům vyslýchaných smutným finále Zlobáby. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu České herce i dejme tomu tvůrce. Složenky, úvěry, leasing a život plný párty a kokainu stojí nemalé peníze. Je mi jasný, že Soukupa neuživí Lesapán, ale tohle se prostě nedá. Ta tvůrčí impotence je naprosto děsivá. Odpudivé a dementní scénáře, strašné lokace, příšerná dramaturgie. To je prostě klasika naší produkce. Ti herci a režiséři prostě nemůžou v těchto ubohých podmínkách vytvořit něco zajímavého. Policie Modrava, Odznak Vysočina, Slunečná, Zoo....tvl strašný, prostě ubohý. Nejlepší na tom je, že všichni vědí jaký strašný sračky vytvářejí, ale když jim to zaplatí další dům a auto, kdo by to řešil. BTW Suchánek jako policajt je ještě větší vtip, než Taclík v Andělovi. Jako policajt z předměstí byl dobrej, ale tohle je ultimátní komedie. Díl stačil. Typická žumpa, nehodné dalšího komentování, nebo nedej bože sledování. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Wow! Tak tam bych chtěl sloužit! Krásná moderní policejní stanice (oddělení), perfektně vybavená technikou, mají dokonce i SUV! Pár kolegů "na pohodu", samej vtípek, administrativy tam moc není (všechno se jede na důvěru), přímo před služebnou se dá zaparkovat (pecka!) a naproti je hospoda s Plzničkou. To je prostě sen! Taky šéfová je sympaťačka, kdo by si nedal v rámci stmelování kolektivu říct? Kde se můžu přihlásit?! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody zhlédlo 1,39 milionu diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama