Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po setkání s cizím mužem Jess zjišťuje, že její otec, kterého nepoznala, mohl být lovcem pokladů. (Disney+)

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Po niekoľkých rokoch sa nám vracajú "Lovci pokladov", tento raz v seriálovom šate. Hneď v prvej časti je ná odhalené aký pohľad budeme hľadať. Je to poklad bájnych Aztékov, ktorý skryli aby sa k nemu dobyvatelia ako Cortez nemohli dostať. Posúvame sa v deji kedy otec našej hlavnej hrdinky obetuje život za záchranu tohoto tajomstva. A teraz sme v súčasnosti kedy Jess po stretnutí s hlavou Slobodomurárskej lóže dostane indície k hľadaniu pokladu, ktorý hľadal aj jej otec. Ale samozrejme nie je sama, kto sa o toto zlato usiluje. Prevedenie: Tisíc krát obohraný príbeh. Ale ja som jeden z tých rojkov, ktorých to stále baví. Ja som ne takýchto filmoch a seriáloch vyrastal a preto vždy dám naivne trocha vyššie hodnotenie. Tu to nebude inak. 68% ()

Telemachus 

všechny recenze uživatele

Filmy s Cagem jsem miloval. Tohle občas i má podobnou jiskru, ale je to tak zoufale teen, že nejsem schopen (a ochoten) pokračovat. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Dějově samozřejmě trochu hloupoučký, to ale od značky Lovců pokladů čekám. Ale taky od této značky čekám slušnou zábavu a to zatím dostávám, prostě se u toho dobře bavím, často i teda nad tím, jak je to hloupý, ale výsledek je, že z toho mám dobrej pocit. Takže pilot nadprůměr a klidně budu zvyšovat, pokud to pořád bude zábava. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Nablištěný barevný a hejbe se to + krutopřísně inteligentní a taky Harvey + Zeta - doporučuji nekroutit hlavou je to Disney! ()

Snayps odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ostuda pro původní 2 filmy. Umělý, Americký, špatný efekty a plastový pavučiny jsou vidět všude kolem. Jediné, co se povedlo, tak je hudba. Deklerace nezávislosti se obrací v hrobě. ()

Reklama

Reklama