Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co se týče hádanek Jess poprvé uvízne na mrtvém bodě, když se snaží rozluštit stopu nalezenou v minulé epizodě. Její soukromý život není o nic méně zmatený, když se snaží zjistit, zda k sobě s Liamem něco cítí. Na vigilii pro Liamova dědu se Jess a její přátelé setkávají se slavným lovcem pokladů Rileym Poolem (z filmů Lovci pokladů) a požádají ho o pomoc. Schopnosti Jess řešit hádanky jsou otestovány, když se s Rileym ocitne ve smrtící pasti. (Disney+)

(více)

Recenze (3)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Epizóda odohrávajúca sa na kare Liamovho dedka. Jeho starý priateľ Riley Pool sa objavuje aby v zapätí podľahol pasci na zlodejov z ktorej jediné východisko môže nájsť iba Jess. Nepriatelia sú ale vždy o krok napred. Prevedenie: Riley sa musel objaviť aby seriál nepôsobil sterilne. nanešťastie najväčšie lákadlo, ktorým je odhaľovanie indícií pôsobí nahodilo a silene. Na ďalšie indície sa prichádza neobvyklou mentálnou zumbou a celé to pôsobí umelo a strojene. 45% ()

J.CTORN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kámo já jako milovník původních filmů, mě neskutečně potěšil příchod Rileyho, už to že tu postavu nijak extra nezvážnili a dali tam spoustu easster eggů na původní filmy, potěšilo ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se objeví Riley (Justin Bartha) z filmové série, když mluví s Jess (Lisette Olivera), Tashou (Zuri Reed) a Liamem (Jake A. Walker). RIley se zmíní, že na novém případu s Benem pracují již 15 let, ale že nemůže prozradit víc, než fakt, že je zde 47 důvodů, proč by to mělo někoho zajímat. Tím odkazuje na stranu 47 z tajné knihy prezidentů z druhého filmu. (Riconbak)

Reklama

Reklama