Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (210)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Oceňuji filmy, které si dají na čas před drastickou změnou tónu a zápletky. Určitě příjemné překvapení v tomto ohledu. Avšak po této změně to začne velmi rychle nudit, film toho nemá moc co nabídnout a jen natahuje nevyhnutelný konec. Kdyby to v sobě mělo víc co říct a odvyprávět nevadilo by mi to. Klidně si mohli dát víc na čas se samotným odhalením a jen budovat nepříjemnou atmosféru. Takto to působí zbytečně dlouze. K tomu je tu silný rozkol tónu, jako by se autoři nemohli rozhodnout mezi vážnějším neuspokojivým tónem a trochu přitaženým praštěným tónem. První extrémně špatný rande mluví asi za vše. Fresh neurazí a ani nenadchne, působí to lehce jako slabá imitace Jordana Peela, která ale nemá tak hutný scénář a myšlenky. K tomu jsou tu otravně hloupé rozhodnutí postav a za mě lehce neuspokojivý konec. Přesto fajn podívaná 6/10. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes určitou nevyrovnanost, a některý postupy herců, který vyvolávaly spíš úsměv je ten film opravdu dobrej. Hlavně chci vyzvednout určitou kultivovanost režisérky, která do filmu nenaroubovala zbytečně naturalistický scény, a počkala si až na konečný vyvrcholení. To je naprosto famózní. Tady sem si vychutnal konečnou likvidaci toho čůráčka. Navíc když ho hrál takovej slizkej ohava, jako je Stan. Pochvala je na místě. Silnejch 70%. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noa je poněkud naivní a lehkovážná, za což nakonec musí zaplatit. Seznamky jí napomáhají najít toho pravého, ten se ale zčistajasna zjeví v marketu uprostřed oddělení se zeleninou. Je to on! A tak šup s ním do postele a hurá na tajemný víkendový výlet. Z rozverného tuctového dramatu se stane survival, kde jde nejen o kůži. A vzápětí divák zjistí, že tohle není ten druh filmu, k němuž by se hodil tatarák. Nu a pak už to pěkně jede až k očekávanému konci. Tedy ono je vcelku jedno, jak film skončí, jelikož já čekal obě možnosti. Každopádně takhle to asi bylo lepší. Kuchyňský zápas byl výborný, lesní hned v závěsu. Jasně, třeskuté gore nebylo, byť pohled na porcování obětí se nabízel. Ale tentokrát mi to nevadilo, jelikož tenhle film si s náznaky vystačil. A kromě toho, jak se nechovat, zjistíte, zda účinnější zbraní jsou klíče nebo rýč. Jen mi chyběla odpověď na otázku, proč je ženské maso chutnější a jak to dotyčný zjistil... ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

winter soldier zere lidi..cubky si dela na pive, obcas na vine..vychutnava si je postupne, nejdriv treba rucicku k obedu a postupne se, se svoji potravou bavi a utuzuje vztah - i nabidne co uvaril aby taky zkusila jak chutna a jak dobre ji udelal..prvni pulka pomalejsi, potom prijde na radu masterchef a je to super, ale dojebe to konec..potesi ze je na streamu 🙏 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídna, pomerne nápaditá vecička. Ja to stále hovorím, láska je nebezpečná vec :D Famózne psycho dialógy a slušné herecké výkony hlavných protagonistov, ťahajú tento počin k vyšším číslam, a treba dodať, že: zaslúžene. Ja osobne som však nie presvedčený, že to mnohých pre svoje pomalé tempo ohúri. Jednoznačne mi chýba žáner dráma, ktorý by mal byť prvý v poradí medzi menovanými. Silnejšie tri - nedá sa svietiť, iba námet nestačí, pričom úplný záver, ktorý konečne preberie z polospánku, sa dal taktiež očakávať. Hlava mi taktiež neberie tie idiotské rozhodnutia postáv, ktoré kazia celkový dojem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno