Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

klerik 

všechny recenze uživatele

Ľahučký film s prostoduchým scenárom, sympatickou ústrednou dvojicou a neuveriteľnými(!) bojovými scénami. Vyzerá to, že stačí, aby si Jackie odskočil do Číny a hneď predvádza aj vo svojom veku neuveriteľné kúsky... Celkovo je to milá romantická komédia, kde sú zamiešané dva väčšie (a dokonalé) súboje... ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Dnes videné tretí krát a názor na film sa nemení. Celá prvá polovica je úplne trápna - vtipy boli dávané nasilu a bolo to strašné. Druhá polovica bola, čo sa týka humoru, neprekonateľne lepšia. No i tak to nebolo bohviečo. Akcia na začiatku bola typicky chanovsko-hongkongská. Zaujímavé bitky boli iba dve, a to férovky medzi Chanom a mladým cudzincom. Jeden z mála Chanových filmov, kde nestojí na prvom mieste boj. V podstate to bola romantická komédia. A práve preto sa mi tam zdali bitky zbytočné. 2,5* ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vynikající českej název Instinkt lovce, kterej je úplně mimo a vůbec nevím, proč se to tak jmenuje. Vsadím se, že aji americkej překlad na Gorgeous je trapnej. Já film viděl v americkým dabingu, což už jenom to byla katastrofa. Katastrof tam bylo víc, hlavně děj. Místama se tam používal i humor, ale né nic, z čeho bych metal kozelce. Bitka s amíkem byla celkem fajn, dokud to nezačali zlehčovat. No oddychovka. A kdo zná Tonyho Leunga, tak si ho užije v roli buzíka... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// Qi Shu a Jackie Chan, pěkný hudební motiv, tentokrát se mi líbila nadsázka a příjemná byla i romantika -vydařené bojové scény tady nehledejte, někteří soupeří jsou opravdu zvláštní/// Dobré a příjemné. Trošku změna oproti jiným Chanovkám a především je zde poznat azijský rukopis. Je to prostě odlišné oproti americké produkci a to tomuhle filmu přidává. Navíc jsou zde zvláštní záporáci. Jeden je dobrák, druhý hraje fér a ostatní jsou vypatlaní jako žáci zvláštní školy. No ale je s něma sranda. Instinkt lovce se mi líbil, bavil mě a zaujali mě i herci. Tenhle film si rád někdy zopakuji./// Celkem 71%/// ()

Paladin78 

všechny recenze uživatele

Je to hongongský romantický film. Průměrný romantický film. Ale to, co ho bezpečně zvedá se šedi průměru jsou dvě bojové scény Jackieho Chana s Bradley Allenem. Jsou to totiž jedny z nejlepších bojových scén, jaké znám. Bez drátů a jiných i digitálních pomůcek. Čiší z nich radost z boje, láska ke kung fu a mám z nich takovou tu radost, když vidím dva mistry dělat něco mistrovsky. Jo a je hezké vidět, jak taky jednou J. Chan bojuje s malým bělochem.....:-D ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně s delfínem, kdy se Chan (Jackie Chan) potápí s Bu (Shu Qi) v moři, je možné zahlédnout kachličky. (Terva)
  • Jackie Chan soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší akční choreografie. (Terva)

Reklama

Reklama