Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda romantiku. Nemám ráda romantické filmy. Nikdy jsme je neměla ráda, a pochybuju že se to kdy změní. Tak proč jsem tohle dokoukala celé? Jednoduše, ten film mi totiž nepřipadal tak romantický jako spíš roztomilý. Vážně Jackie Chan a Qi Shu jsou spolu hrozně cute, že mi ani nevadily ty laciné romantické scény, protože jsem si prostě pořád říkala jak moc je to roztomilé. Přesto že konec byl jasně předvídatelný skoro už od začátku, stejně mě to bavilo. A jelikož je to Chanovka, nesmím vynechat co jiné než- bitky! A ano, i ty tady stály za jako bitka s týpky v maskách a baseballovými holemi u motorky nebo bitka černého zápaďáka vs. bílého výhoďáka, kdy si z boxera prostě udělal Jackie svoje nunčaky...Jen jako akvarista musím vytknout ty dva Terčovce a další 2 ryby v jedné pidikouli, to jako fakt?! Na to jak se Bu tvářila jako velká akvaristka, si to tímhle zkazila :p :D ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Charakteristika filmu jako romantická komedie může odradit fanoušky Jackie Chana, protože je nějak mimo jeho běžný repertoár. Ani já si ho jako zamilovaného snílka neumím představit a název snímku to taky nenaznačuje. Ale nebylo to až tak úplně mimo. Milovníci zábavy, akce a Chanových akrobatických bojových kousků si zde přijdou na své. I když tento film možná nepatří k nejlepším v Chanově filmografii, bavila jsem se. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Instinkt lovce je jeden z horších filmů Jackiho Chana. Souboje jsou sice na dobrý úrovni, to se dalo celkem očekávat, i když Chan umí víc a choreografie některých soubojů neni úplně doladěná, možná se taky dala vypustit naprostá tupost jeho nepřátel, který maj iq jako zmrzlá makrela, ze začátku to bylo vtipný, ale postupem času už to začalo vadit. Ale to by se dalo přehlídnout, kdyby to bylo aspoň trošku vynahrazený příběhem, jenže příběh to jaksi taky postrádá, takže slabší 3* a nic víc. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Koukám do programu a říkám si: "Sakra, Nova dává v 10 h nějakou čínskou bojovku s Jackie Chanem? Potom jsem zjistil, že ten název nějak neodpovídá tomu, co se tam děje. Tohle totiž je komedie, vážení. Takže kdo do tohohle jde s tím, že uvidí napínavý kung-fu film, tak bude nejspíše zklamán. Ale pokud vám, (stejně jako mě), stačí Jackie Chan a jeho typický styl boje, tak budete spokojeni. Neříkám, že to je bomba, možná je mé hodnocení trochu vyšší, než si tento film zaslouží, ale v sobotu ráno se mi vážně nechce uvažovat a chci se jen zasmát. U tohohle filmu mi to vyšlo. A Qi Shu má nejen roztomilé jméno.. :-) ()

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s prvky mo lei tau, kterou kazí hlavně dosti ubíjející scénář. Ten byl očividně hrozný už od začátku ale ve chvíli, kdy se Jackie Chan rozhodl že bude hrát hlavní roli, do něj ještě byly dost násilně implentovány bojové scény, které se tam ale opravdu nehodí. Naštestí jsou natočené celkem zábavně takže se dají přežít. Příšernější než scénář je ale zoufale se nehodící hudba a kýčovité scény s delfíny. Hodně vtipů je celkem podařených, takže film i přes dvouhodinovou stopáž nezačne nudit. Úplně nejlepší je minutové cameo Stephena Chowa jako policajta se psem. (Tahle skvělá scéna je ale ze zubožené verze s českým dabingem co u nás vyšla nepochopitelně vystřižená! HAHAHA!! ZABÍT!!! ještě že existuje i mezinárodní distributor zvaný internet) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně s delfínem, kdy se Chan (Jackie Chan) potápí s Bu (Shu Qi) v moři, je možné zahlédnout kachličky. (Terva)
  • SUV kabriolet, který řídí C.N. Chan (Jackie Chan), je prototyp Mitsubishi Field Guard, postavený pro Tokyo Motor Show 1993. Červené mikroauto je pak prototyp Mitusbishi Maus z Tokyo Motor Show 1995. (Raztubyl)
  • Jackie Chan soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší akční choreografie. (Terva)

Reklama

Reklama