Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mason Kane a Naďa Sinhová – elitní agenti nezávislé špionážní agentury Citadela – se setkají s novou zločinou organizací – Mantikorou. Nastane katastrofa. O osm let později, žije Mason Kane tichý život jako "Kyle Conroy" bez jakýchkoliv vzpomínek na svou minulost. Vše se změní, když se objeví jeho starý kolega a požádá ho o pomoc se zastavením Mantikory a jejího plánu na nový světový řád. (Prime Video)

(více)

Recenze (12)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je vlastně docela fajn. Začne příjemně koukatelnou akční scénou, aby se postavy dozvěděli, že vlezli do pasti a že je chtějí zabít. A dopadne to blbě. Mason ztratí paměť a Nadia je, kdo ví kde. Ale po osmi letech si náhoda řekne, že udělá dvě věci: Mason znovu zkusí podle DNA zjistit, kdo je, takže se bývalý člen jeho týmu dozví, kde je. Hodí se to do té druhé náhodné věci, kdy se zjistí, že Mantikora našla něco, co neměla a co může ohrozit úplně všechny. A vlastně to bylo docela fajn. V akci přehledné, nepřepálené (ok, jak mohli přežít to ve vlaku, mi hlava nebere, ale co už) a celkově dobře koukatelné. Bylo to i dost vtipný. Mám jenom jeden drobný problém. Můj obecný problém. Tak uvidíme, zda se mi to v druhém díle potvrdí... ()

HellFire

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem to 5 minut. Pak přišla akční scéna a 150 tisíc prostřihů během jedné minuty a mě došla trpělivost. Jsou bratři Russoovi od Endgame vůbec podepsaní pod něčím alespoň trochu úspěšným? Vůbec nechápu, jak dokázali přesvědčit Netflix, aby jim dal 200 milionů na natočení naprosto tuctové podívané alias Gray Man a teď tahle béčkově vypadající paráda. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lacnejsiu serialovu genericku blbinu, ci uz po stranke dialogov, akcie, cgi, ale zial i herectva, som uz dlho nevidel. Oklamalo ma cervene ciselko po nedavnej premiere. Tomuto sa povie slapnutie do exkrementu. Popravde, hlava mi nebrala, ked som zbadal, ze v takom paskvile ucinkuje Tucci, ale len kym som si uvedomil, ze v kvalitnejsom kusku som ho videl snad pred dekadou. Zrejme znesiem este jednu epizodu, po tomto strasnom otvaraku, aby som sa presvedcil, ci sa snad nezmeni premisa. Osobne si vsak myslim, vidiac zbezne tvorbu tvorcov tohoto serialu, ze sa to nestane. Odradzajuce uz v prvych 7-mich minutach. ()

Vaud 

všechny recenze uživatele

Objeví-li se v synopsi výraz jako "tajemný kufřík X", půjde zcela určitě o béčko. I tak jsem se nechal nachytat marketingem Netflixu a viděl první dva díly, ze kterých si pamatuji po jednom dni jen útržky. Příběh je blbě napsaný, ale zato je to hodně barevně natočený a bojové scény jsou většinou prima.   Postavy jsou celkem neiritující, ale nějak jsou nám všichni jedno (až na zbijácké bratry). Dá se očekávat, že v dalších dílech na sebe dobří a zlí občas narazí a spektakulárně se poperou. Asi bych na první dobrou s sebou nebral 165 cm velkou MILF, která se pere ve vlaku na podpadcích a dlouhých pouzdrových šatech, ve kterých by do vlaků ČD vůbec nenastoupila a zůstala by na perónu v České Třebové, čímž by byl příběh mnohem zajímavější. Tajemný kufřík obsahuje všechny nukleární kódy a seznam agentů Citadely (vzhledem k tomu, že přežili jen 2, tak to bude asi na operační paměť méně náročný soubor). Určitě tam bude i vývrtka, stavebnice Merkur a fotografie Jiřího Paroubka cvičícího tai-chi, protože v Kufříku X mají též paměťová séra, která nejspíš za 8 let expirovala, ale povedla se zachovat právě těch dvou přeživších, o kterých nikdo nevěděl, že žijí. Pokud jste neusnuli, tak vzhůru za dalším dobrodružstvím. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Gray Man: TV series. Sice mě to vyloženě nenudilo ani neštvalo, ale fakt je to průměr nejprůměrnější, nejgeneričtější. V bezradně zběsile nastříhané akci se dají zachytit záblesky choreografického a kameramanského umu, ale jsou to jen záblesky a akce je jen v úvodní scéně ve vlaku, stejně jako fešná Priyanka. A záporáci jsou nevýrazní. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama