foto

Osy Ikhile

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Beautiful Devils
2016 Jet Trash
Legenda o Tarzanovi
Sand Castle
2015 Childhood's End (TV seriál)
Kill Your Friends
Mission Impossible – Národ grázlů
V srdci moře
2014 Anomálie
2012 Blackout (TV seriál)
Strach (TV seriál)
2011 Čerstvé maso (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
Victim
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
PhoneShop (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace