Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

PROBOHA!!!!Ať už se Jackie vzpamatuje a přestane natáčet v americe kraviny jako je Tuxedo a vrátí se zpět ke své výborné asijské tvorbě.To,co kupí v USA,je jeden průser za druhým a tahle kravina to jen podtrhuje.Ach jo :-(.Trapná akce,trapný efekty,trapný příběh,trapná komika,naprosto antiherecký výkon(ostatně jako vždy) J.L.Hewitt,trapní(a to mě zklamalo nejvíc,protože to jsou jinak mí oblíbenci) Isaacs a Stormare.JSEM fanoušek Jackieho Chana,ale ještě pár takovýchto kousků a začnu tvrdit,že jsem BÝVAL fanoušek Jackieho Chana. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V přepálené parafrázi na bondovky („Jmenuju se Tong. James Tong.“) udělá hi-tech smoking neodolatelného gentlemana / neporazitelného superšpióna i z nesmělého ňoumy řidiče; který aspoň není úplný hlupák, když marně hledám nějaká pozitiva ve slabé digitální akci a trapném „cartoonovém“ humoru, vyloženě dětinském, zároveň často sexistickém. Ale jsem rád, že se tvůrci bavili a Jennifer Love Hewitt celým natáčením protlemila. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nechápem, čo sa komu na tomto nepáčilo. Perfektná uletená bondovská komediálna Jackie Chan akcia so sexi Jennifer Love Hewittovou, sympaťákom Jason Isaacsom, vždy výborným Petrom Stormarom, čo viac si priať? Skvelá akcia, bondovské vychytávečky, oblek rulezzz, vtip presne podľa môjho vtedajšieho gusta, škoda, že nevzdniklo pokračovanie, zaslúžilo by si ho to. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mnohem raději si dám Úžasňákovy, tam ty groteskní scény budou mít alespoň nějakou omluvu. Nehledě na to, že film jako celek je o několik tříd výš než tohle:P Originalita veškerá žádná, sem tam nějaký lepší vtípek (zdravíme geniálního šílence Petera Stormare), a i ta Jennifer Love Hewittová vypadá, že držela dietu až příliš dlouho...vzdych. A to to ještě rok předtím byla taková kočena... 40% ()

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Kravina, ale pro ty já mám slabost a navíc můj oblíbený Jackie Chan = film, který byl prostě super. Zasmál jsem se, zaujal mě námět a mít tak ten oblek!!! Nádhera, bavil jsem se a víc od filmů s Jackiem Chanem očekávat nemůžete. Pokud si chcete sednout, hodit nohy nahoru a nechat se unášet absurditou tohoto filmu, je to správná volba :) 80% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)

Reklama

Reklama