Jeden ze dvou druhych dilu puvodniho Boha gambleru (verim, ze to zni divne, ale cely mytus kolem BG je dost zamotany), ve kterem se v hlavni roli prohani lehce sileny Stephen Chow a distingovany (a sexem posedly) Andy Lau, primy ucen Chow Yun-Fata z jednicky. Yun-Fat se sice ve filmu taky osobne objevi, ale nazivo pouze na dve vteriny (pocital jsem to), jinak jen diky zaznamum z prvniho dilu. Stejne jako v predchudci jde o mix romantiky, komedie (s privlastkem cinska, cili trochu silena a chaoticka) a akce ve "wooovskem duchu". Film ma par slabsich mist, ale na spolupraci obou sympataku v boji proti podvodnemu hraci se kouka dobre a pokud date God of Gamblers II sanci, pravdepodobne nebudete litovat. A nebo zjistite, ze asijsky humor je na vas moc zbesily, asijska akce moc stylizovana a krvava a asijska romantika moc sterilni a prehravana, pak doporucuju dat ruce pryc od tohohle filmu (a mozna radeji od vsech starsich HK veci :))(14.8.2007)
Lepší jako první film, kdy veškeré nedostatky jsou napraveny, a to díky S. Chowovi, který tu přidal více komedie (scéna s hyponotizovaným S. Chowem, který hraje na nohu jedné dámě, mě dostala), Lau se tu také zlepšil, navíc film má více akce. Jinak Chow Yun-Fat se objeví na konci filmu jen na chvíli, ale je to déle jak 2 sekundy (je to asi na 4-5 xD, Kordus špatně počítá). Celkově docela dobrá komedie. 75 %(25.5.2011)