Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Nicka a Audrey Spitzových jsou soukromá očka na plný úvazek. Po jejich příteli se slehne zem a oni se připletou k mezinárodnímu pátrání po jeho únosci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (171)

claudel 

všechny recenze uživatele

Pokračování nezklamalo, nastává sice posun k větší akčnosti a ztřeštěnosti, ale devadesát minut naprosto odlehčené a oddechové zábavy s řadou povedených hlášek uteče jako voda. Adam a Jennifer k sobě v duchu této komedie náramně sedí a hvězdný tým je vhodně doplněn. Tohle se dá točit donekonečna a diváky si zcela jistě vždy najde. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Už Jednička nebyla žádné komediální veledílo, ale nečekal jsem že to může jít udělat ještě hůře, jde to. Velice nerad bych byl kdyby zrovna z Murder Mystery měla být nějaká frančíza. Jakmile se na plátně objeví Mark Strong musí to snad každého trknout, že se tady neobjevil z čista jasna. Místo Vraždy v Paříži, mimochodem v Paříži se ta zásadní vražda opravdu nestane, bych to nazval Nuda v Paříži 2. 40% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám Adama Sandlera a jeho humor rád, ale občas už mi přijde, že si dělá co chce. A je úplně jedno, jestli to diváka bude bavit nebo ne. Už Vražda na jachtě byla taková, že jsem se musel hodně přemáhat, abych se bavil. Jenže jelikož jsem se sem tam od srdce zasmál, nakonec jsem mu to přeci jen odpustil. Tady už to ale nepřejdu. Scénáristicky je to prostě blbost a totální nuda. Je to jako když si chcete odpočinout a tak si otevřete knihu, o které víte, že je totální béčko, ale máte jistotu, že si u ní odpočinete. Jenže ta jistota s přibývajícími stránkami ubývá, až u toho usnete. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Na jedničku rád vzpomínám jako na film, který jsem si náhodně pustil na Netflixu, protože to byla novinka s Jennifer Aniston. Jachta byla zábavná, krásné lokace a mohla se pyšnit velkým rozpočtem. Dvojka ale působí, jako by se jen chtěla chlubit, jak byla drahá a jak všechno působí impozantně. Pousmál jsem se jen párkrát, naštěstí se nenudil, což je díky kratší stopáži a tomu, že na konci furt něco vybuchuje. Třetí díl bych si dal klidně, ale místo vychloubání se by to chtělo silnější scénář. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Pokud nebudete očekávat geniální detektivku, budete spokojení. Příběh je samozřejmně debilní, ale zachraňují to Sandlerovy vtipné hlášky a skvěle fungující chemie mezi ústřední dvojící. A navíc, osmdesát minut je pro takový typ filmu ideální. Mít to jenom o dvacet minut navíc, už by to bylo na škodu. Nenudil jsem se, tudíž bych Vraždu v Paříži s klidným srdcem doporučil všem nenáročným divákům. ()

Galerie (269)

Zajímavosti (2)

  • V prvej časti (vražda na jachte) sme sa dozvedeli, že Audrey (Jennifer Aniston) má intoleranciu laktózy. Ale keď vojdú do izby vo vile na ostrove, prvé čo urobí je, že zje syr, ktorý je na stole. (Dajman)
  • Natáčanie začalo v januári 2022 v Honolulu na Havaji a skončilo 8. apríla 2022 v Paríži vo Francúzsku. Natáčalo sa aj v Karibiku. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Reklama

Reklama