Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Nicka a Audrey Spitzových jsou soukromá očka na plný úvazek. Po jejich příteli se slehne zem a oni se připletou k mezinárodnímu pátrání po jeho únosci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (171)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s veľmi nekvalitným prvým dielom sa jedná o centimetrový krok dopredu (hlavne vďaka Markovi Strongovi – aj tak neviem, že čo tu hľadá). Výmena režiséra nepomohla a stále si myslím, že tento film s danou koncepciou, dialógmi a „vtipnými scénami“ je slepá ulička. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

I have to tell you, Paris is my favorite city in the world. / - When was the last time you were there? / - Hmm. Oh, I've actually not been there. But I just know from the movies and from the pictures and-- Shitzovi berou nízkopříjmové diváky u televizních obrazovek v pokračování nečekaného netflixovského hitu znovu na dovolenou a víc než film jde opět o mišmaš televizního bedekru po vyšeptalých destinacích, teleshoppingu značek, které propagaci díky slaboduchosti spotřebitelů nepotřebují, a společenské rubriky o hvězdách 20 let za zenitem. Jennifer Aniston nejenže začíná navzdory make-upu a dalším trikovým prostředkům (CGI?) jako Valerie Kaplanová vypadat, ale bohužel i znít. Ještě hroznější je ale zjištění, že se v letech Hanse Landy ocitla už i Mélanie 'Shosanna' Laurent. Adam Sandler zasluhuje respekt za v podstatě charitativní přístup ke kolegům (kdo jsou teď opravdoví p*ř*á*t*e*l*é, co?) a skutečnost, že je schopen bytostně mrtvý projekt držet těmi několika gagy a umem říznutým nestoudností v pásmu použitelného průměru. Překvapivé setkání: The Smashing Pumpkins: Spellbinding. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, jejíž největší záhadou je, o čem bude příští díl. Protože už tenhle byl víceméně o ničem, pokud teda nepočítám zjištění, že Jenn se s každým novým případem víc přibližuje. Jestli se jí líbila Eifelovka, ať přijede točit k nám na Andrlák. Sandlera ale ať nechá klidně doma, ten už vykrádá sám sebe takovým způsobem, že by se měl jít udat. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé dobrodružství manželů Spitzových mi přišlo kvalitativně srovnatelné s jedničkou, byť musí divák brát film opět s nadhledem. Vražda v Paříži má jako její předchůdce opět optimální stopáž, místy lehce pobaví, ale i napne (zejména při jízdě dodávkou). Sandler s Aniston mi ani po tomto filmu nepřirostli k srdci, avšak ve výsledku mi nijak nevadili, zatímco Kuhoo Verma a Jodie Turner-Smith (se svou posluhovačkou) mi přišly otravné. Oddychová a těžce nenáročná jednohubka na přesně jedno zhlédnutí! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Už Jednička nebyla žádné komediální veledílo, ale nečekal jsem že to může jít udělat ještě hůře, jde to. Velice nerad bych byl kdyby zrovna z Murder Mystery měla být nějaká frančíza. Jakmile se na plátně objeví Mark Strong musí to snad každého trknout, že se tady neobjevil z čista jasna. Místo Vraždy v Paříži, mimochodem v Paříži se ta zásadní vražda opravdu nestane, bych to nazval Nuda v Paříži 2. 40% ()

Galerie (269)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie začalo v januári 2022 v Honolulu na Havaji a skončilo 8. apríla 2022 v Paríži vo Francúzsku. Natáčalo sa aj v Karibiku. (Arsenal83)
  • V prvej časti (vražda na jachte) sme sa dozvedeli, že Audrey (Jennifer Aniston) má intoleranciu laktózy. Ale keď vojdú do izby vo vile na ostrove, prvé čo urobí je, že zje syr, ktorý je na stole. (Dajman)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Reklama

Reklama