Reklama

Reklama

VOD (1)

Newyorský policista a jeho manželka kadeřnice se na dlouho očekávané cestě do Evropy neobratně snaží vyřešit nepochopitelnou vraždu na palubě miliardářské jachty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

Tsunami_X odpad!

všechny recenze uživatele

Tento komentář věnuji Adamovi, Anie a Alfě. Čas od času zkusím nějakou oddychovku, která smrdí normcorem. Často mě k takovému filmu dotáhnou překvapivá čísla (tady to je biggest opening weekend na Netflixu) nebo jen má vlastní potřeba neotřelého výplachu. A většinou to nedám. Není v tom nějaká intelektuální nadřazenost nebo koukání spatra. Spíš mě zajímá, co tak dobře funguje na obrovskou skupinu lidí. A bohužel mám skoro vždycky pocit, že vymletí příslušníci střední třídy (kdo jiný by na tohle koukal?) hledají něco, v čem se prostřednictvím bitchování, vtipných replik a vzájemného hašteření ventilují frustrace z nenaplněných tužeb jejich životů. Sex, manželství, peníze, kariéra, děti, cestování, doplňte si co chcete. A všechno se to děje buď prostřednictvím hodně sterilních vztahovek nebo naopak hodně bizarních hříček a variací. Tohle je ten druhý případ. Přiznám se, že po půl hodině mě neskutečně srala ta komika zdůrazňující třídní rozdíly, ale vydržel jsem. Další půl hodinu. Odměnou mi bylo několik variací na vtip o ztrátě péra, hrozně chytrý momenty jakože z Agathy Christie a neskutečně prázdný vyprávění, ve kterým jsem se neměl čeho chytit. Chtěl bych napsat něco chytrýho, ale jsem z toho jenom frustrovanej. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Stejně jako je Nick Spitz průměrný newyorský policista, tak je Murder Mystery průměrnou detektivní komedií. Ale podobně jako Nick, tak i tato dalo by se říct parodie na Agátu a její Orient Express má své vynikající momenty. Tuhle dvojku mám opravdu rád a i když jim už není 30, už ani 40 a jsou to dokonce čerství padesátníci, tak pořád mají své charisma. Objeví se zde hned několik opravdu povedených hlášek a scén a i když to občas trošku skřípe, tak ve finále vůbec nenudí, furt se něco děje a akce je nad všemi Sandlerovými standardy. Příjemná oddechovka, sice má ke komedii roku daleko, ale neurazí a zaslouží si o malinko lepší overall hodnocení. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Sandler v trochu jiném žánru, než je u něj zvykem a typicky skvělá Aniston stejně tak. Má to pár hezkých vražd a téměř stejnou příběhovou kostru jako Vražda v orient expresu od Christie. Mělo to vraždy, zápletku, a klasický rozuzlovací závěr, a ačkoliv to úplně neurazí, odvařený z toho taky nejsem. Zasloužených 55%, na jedno zkouknutí to postačí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejpodezřelejší je Suzi Nakamurová. Jediná neměla k Malcolmově vraždě motiv." Když se vyšetřování vražd ujmou ti nejpovolanější - kadeřnice a pochůzkář, tak by o zábavu mělo být postaráno. Jenže ona to žádná řachanda není. Naštěstí jsou vyšetřující podezřelí manželé Spitzovi celkem pohoďáci a zazobaní mamonáři většinou umírají dřív, než jim to stihnout pokazit. Nejvíc jsem se bavil ve chvíli, kdy Spitzovi přišli vylučovací metodou na to, že sami jsou vrazi. To už chtělo mimořádnou dedukci. Dále jsem se dozvěděl, že Angličani jsou společenští masochisti a pokud chci souložit, tak mám ženě poslat obrázek okurky s koblihou. Konečně vím, jak na to. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Od filmů s Adamem Sandlerem toho příliš nečekám, ale tohle byl fakt průser. Jennifer Aniston, Gemma Arterton, Ólafur Darri Ólafsson- tohle obsazení mě na snímek nalákalo, a pak jsem hodinu a půl trpěl strašlivou nudou, zatímco se děj na obrazovce snažil předstírat, že je děsně vtipný. Nebyl. Komedie, u nichž se ani jednou nezasměju, hodnotím automaticky odpadem, protože pro jejich existenci nenacházím důvod. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Ugandský plukovník říká, že po atentátu v roce 1994, když se probudil z kómatu, se za 9 měsíců narodilo dítě jeho bývalé snoubence Madeline Le Buttelierrové s miliardářem Quensem – pozdější intrikánka Grace Madeleine Ballard, anglická herečka a jediná nemanželská dcera a dědička miliardového jmění. V záběru, kdy ji Audrey (Jennifer Aniston) „googluje“ na svém iPhonu je na Wikipedii napsáno, že se narodila v březnu 1988. Nemohla být tedy dcerou starého miliardáře Quense. (horskejvlk)
  • Když po první vraždě dojde k výslechům, postava Maharádži (Adeel Akhtar) prohlásí: „One, eight, seven, matherfu.“ Jde o známou hlášku z filmu Demolition Man (1993), kdy při každé vraždě zní z rozhlasu automatu: „Code 1-8-7 = M-D-K = Murder, death, kill.“ V češtině pak: „Kód jedna, osm, sedm – vražda, smrt, zabití.“ (Prochy38)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix nabídne obsah zdarma

Netflix nabídne obsah zdarma

01.09.2020

Dva papežové, V pasti, první epizoda Stranger Things nebo komedie Vražda na jachtě – tyto a dalších několik titulů budou čerstvě na Netflixu dostupné všem lidem bez ohledu na to, jestli platí… (více)

Akční thriller Vyproštění dostane dvojku

Akční thriller Vyproštění dostane dvojku

06.05.2020

Netflix si oficiálně objednal pokračování k akčnímu thrilleru Vyproštění s Chrisem Hemsworthem (Thor: Ragnarok) v hlavní roli. Snímek předstihl ve sledovanosti všechny nejzásadnější snímky… (více)

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama