Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Percy se vydává na výpravu s cílem vrátit Diovi ukradený blesk a zabránit válce mezi bohy. (Disney+)

Recenze (11)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře. Ač jsem byl po dvou epizodách lehce na rozpacích, tady si to už sedlo. Chemie mezi hlavní trojkou funguje a režijně se epizoda taky výrazně zvedla. Chápu, že někomu může vadit, že se Percy chová jako dítě, ale kde je problém? On je dítě. Co čekáte od dvanáctiletého kluka, který před pár dny zjistil, že je polobůh? Ten vývoj tam postupem času přijde (sledovanost to má, takže další série budou), ale teď je na něj ještě docela brzy... Snad si další epizody budou držet kvalitu a ideálně ještě trochu vyladí souboje. ()

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po půlhodinovém buildupu sejmou tři trpaslíci Medúzu jako nic, když i temný síly s ní měly co dělat.. aha, jasný. Stačilo najmout kvalitní scénáristy, obsadit herce okolo 18 let a hned by byl seriál o něčem jiným. Je to nudný, nezáživný a sotva se člověk naladí na vážnější notu, to cápek okamžitě musí pohřbít hamburgerem.. já už fakt nevím. Dám tomu poslední šanci a jinak končím. Nevěřím, že ti co četli knihy, jsou schopni přistoupit na tuhle seriálovou rychlokvašku, kde snad není jediná věc k vyzdvihnutí. Strašný. ()

Reklama

AdelleR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo mnohem lepší než předchozí epizody! Akce se rozjíždí (byť tedy opět často tlumená kvůli nelogickému sekání scén), linka s Medusou byla super, mezi hrdiny to konečně funguje. Je jasné, že to je pro mladší divácké publikum, ale přesto mě občas zaráží ten nájezd na akci - pak useknutí a start nové scény, aniž by ten předchozí náznak vyeskaloval. Věčné tajnůstkaření mi především v této epizodě začalo brzy lézt na nervy. Ale ano, je tu posun od předchozích dvou epizod a jsem zvědavá na ty další. ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Asi tedy nejsem cílová skupina, ale je to koukatelné a vcelku i zábavné. Jen to dost kazí představitelka Annabeth - drsná teda není ani od pohledu, nepřesvědčivě drmolí ty svoje repliky a věrohodně nezahraje scénu ani se zavřenou pusou. Je to velké mínus vzhledem k tomu, že jde o jednu z důležitých postav. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních dvou dílech pod taktovkou Jamese Bobina, dostáváme třetí díl do skládačky, tentokrát od zkušeného finského režiséra, Anderse Engströma. Stejně jako tomu bylo například u filmové série Harryho Pottera, i zde je znát rukopis jiného režiséra. V porovnání s prvníma dvěma díly je třetí epizoda dospělejší, chladnější a ústřední postavy zde dostávají více prostoru, aby si s nimi divák vytvořil silnější a hlubší pouto. To se mu daří, stejně tak se mu daří i akční scény, kterých je zde v porovnání s prvními dvěma epizodami víc a vyžadují větší kooperaci všech zúčastněných. I třetí díl si tak udržel nastavenou laťku mezi třemi a čtyřmi hvězdami. 👍 (02.01.2024) Top moment dílu: ❗SPOILER "Nechci být rozhodčí. Mám lepší nápad. A jéje! Nějak to neklape, páč mí kamarádi se pořád hádají. A jéje! Když náš tým takhle bručí. Musíme to vyřešit zpíváním téhle písničky." 🙂❗ ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama