foto

James Bobin

  • nar. 1972
    Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 MIB 23
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
2014 A zase ti Mupeti!
2011 Mupeti
2003 Spyz
1999 Ali G, Innit

TV seriály

2011 Mé nové Já (TV seriál)
2009 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Předseda vlády (S02E07)
Za svou zbraň volíš lásku (S02E06)
Drsní Bretové (S02E03)
další epizody (5)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Třetí Conchord (S01E12)
Děvčata (S01E08)
Sally se vrací (S01E05)
další epizody (6)
2003 Da Ali G Show (TV seriál)
2000 Da Ali G Show (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
11 O'Clock Show, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 A zase ti Mupeti!

TV seriály

2009 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Na dlažbě (S02E10)
Číslo (S02E09)
Novozélandská čtvrť (S02E08)
další epizody (10)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Třetí Conchord (S01E12)
Herec (S01E11)
Nové fanynky (S01E10)
další epizody (12)
2003 Da Ali G Show (TV seriál)
2000 Da Ali G Show (TV seriál)
1998 11 O'Clock Show, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace