foto

James Bobin

  • nar. 1972
    Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Dora a ztracené město
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
2014 A zase ti Mupeti!
2011 Mupeti
2003 Spyz
1999 Ali G, Innit

TV seriály

2013 Mé nové Já (TV seriál)
Duch je vidět (S02E05)
2009 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Předseda vlády (S02E07)
Za svou zbraň volíš lásku (S02E06)
Drsní Bretové (S02E03)
další epizody (5)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Třetí Conchord (S01E12)
Děvčata (S01E08)
Sally se vrací (S01E05)
další epizody (6)
2003 Da Ali G Show (TV seriál)
2000 Da Ali G Show (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
The 11 O'Clock Show (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 A zase ti Mupeti!

TV seriály

2009 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Na dlažbě (S02E10)
Číslo (S02E09)
Novozélandská čtvrť (S02E08)
další epizody (10)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Třetí Conchord (S01E12)
Herec (S01E11)
Nové fanynky (S01E10)
další epizody (12)
2003 Da Ali G Show (TV seriál)
2000 Da Ali G Show (TV seriál)
1998 The 11 O'Clock Show (TV seriál)

Herecká filmografie