foto

Anders Engström

  • nar. 2.10.1963 (56 let)
    Uusikaarlepyy, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Jussi Vares: Město vrahů
2011 Jussi Vares: Polibek zla
2008 Irene Huss - Noční vizita
Irene Huss - Ohnivý tanec
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
1999 Virus 2000 (TV film)
1990 Lippuvarkaus

TV seriály

2019 Hanna (TV seriál)
Utrax (S01E08)
Road (S01E07)
See (TV seriál)
Plast (S01E05)
Řeka (S01E04)
2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Käsi sydämellä (E11)
Ratkaisun makua (E10)
další epizody (6)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2006 Isabella (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Luftslottet (S01E10)
Täckmanteln (S01E09)
2004 Headhunters (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Originalen (E06)
Förfalskningen (E05)
Silverkorset (E04)
1999 Insider (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

TV pořady

1994 Småstadberättelser (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Jussi Vares: Polibek zla
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
1990 Lippuvarkaus

TV seriály

2006 Isabella (TV seriál)

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Lippuvarkaus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky