foto

Anders Engström

  • nar. 2.10.1963 (55 let)
    Uusikaarlepyy, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Jussi Vares: Město vrahů
2011 Jussi Vares: Polibek zla
2008 Irene Huss - Noční vizita
Irene Huss - Ohnivý tanec
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
1999 Virus 2000 (TV film)
1990 Flaggstölden

TV seriály

2019 Hanna (TV seriál)
Utrax (E08)
Road (E07)
2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Käsi sydämellä (E11)
Ratkaisun makua (E10)
další epizody (6)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2006 Isabella (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Luftslottet (S01E10)
Täckmanteln (S01E09)
2004 Headhunters (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
1999 Insider (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

TV pořady

1994 Småstadberättelser (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Jussi Vares: Polibek zla
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
1990 Flaggstölden

TV seriály

2006 Isabella (TV seriál)

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)

TV seriály

2004 Headhunters (TV seriál)
2000 Falkenswärds möbler (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Flaggstölden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace