Reklama

Reklama

Gone in the Night

  • Velká Británie The Cow
Trailer

Obsahy(1)

Kath (Winona Ryder) spolu so svojim mladším frajerom Maxom (John Gallagher Jr.) vycestujú na víkend do hôr, kde si prenajali chatu. Avšak po príchode na miesto zistia, že na chate už je ubytovaný mladý, záhadne chovajúci sa, pár. Keď sa Kath ráno zobudí, s úžasom zisťuje, že Max zmizol uprostred noci spolu s mladou ženou. Kath sa po čase rozhodne vypátrať, čo sa vlastne stalo. Postupne dôjde k šokujúcemu odhaleniu. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak nejako som si vôbec neuvedomil, že som mal pred očami vlastne Winonu Ryder. Neviem ako mi toto uniklo. Nevadí. Každopádne... "Gone In The Night" nebol thrillerom, aký som si predstavoval, že uvidím. Myslím si, že najmä vo svojom finále do toho primiešal toľko premenných, až mi to prišlo celé neskutočne komplikované. A je to vlastne vôbec uveriteľné? Ja neviem. Mám z toho zmiešané pocity. No rovnako som zhodnotil, že skoro nikto nevedel do tohto filmu nejako priniesť niečo zásadnejšie. Neviem prečo vlastne chce Kath po svojom frajerovi pátrať, keď si v jadre uvedomíme, že ich vzťah vlastne dokopy až za tak veľa nestál. A možno sa bude schopná posunúť k niečomu zaujímavejšiemu a lepšiemu. Možno by to tak dokonca aj pre film urobilo skôr službu. Ak je niečo čo môžem vyzdvihnúť, tak to bude ale výkon Brianne Tju. Tá si túto rolu neskutočne užíva. A vie predať asi obe svoje stránky. Berie to tak neskutočne vážne, až je z toho celkom slušný zážitok. Inak ale neviem čo na filme nejako vyzdvihnúť. Atmosféry to malo pomenej, výsledok je pre mňa skoro úplne absurdný a ani to nevyzerá nejako extra zaujímavo. Je to pozerateľné? Áno. Ale nie niečo, čo by na mňa urobilo zásadnejší dojem. Hodnotenie: C- ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská s přítelem  jedou na chatu přijdou tam a zjistí, že už je tam někdo ubytovaný (jiná ženská s chlapem) chlap jich tam nechce, ale ta ženská ano tak tam zůstanou  zahrají si jakousi karetní manželskou hru ženská odpadne a ráno se probudí a její manžel zmizel ona je úplně v klidu odejde a pak s odstupem času s  majitelem té chaty ho hledá. Mezitím sledujeme linku jak ten přítel potkal ten druhý pár a linku jak  ona ho hledá obě  dvě linky jsou nudné a jen film protahují. To vše směřuje k pointě ve stylu, že ho unesly napojily na hadičky a díky němu získávají 3 lidé věčné mládí. Jediné co stojí za pochvalu je ta pointa co asi nikde ještě nebyla na druhou stranu jestli to stojí  kvůli tomu vidět si nemyslím. Pusťte si začátek stopněte to tak v 20 minutě přepněte  20 minut před koncem a dokoukejte to o nic nepřijdete.  Těch 20 procent je jen za ten námět. P.s. proč ji hned nezabily a nemusely by nic co se tam pak stane řešit P.s. 2 Není to horor ani mysteriózní spíše nepodařené drama P.s. 3 Pointa je teda jaká ona jich zavře ve skladišti, ale mají tam někoho na koho se napojí tak, že to stejně přežijou tudiž nevyřešila nic. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na Winoně Ryder je pořád něco z toho, z čeho jsme byliv 90. letech hotoví, ale to je po hříchu to jediné dobré, co se dá o filmu napsat. Ne že by se na to nedalo dívat. Nejedná se sice o nic světoborného, ale když začne hlavní hrdinka postupně odkrývat důvody zmizení svého přítele, daří se režii vyvolat jakous takous zvědavost. Jenže pak přišlo finále. To vršení zvratů bylo jako zobání třešní. Taék víte, že by jste už neměli, protože vám pak bude blbě, ale ládujete je do sebe pořád. Závěrečná cca dvacetiminutovka tak byla bolením břicha a to, co po něm bezpodmínečně následuje. 25% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

První polovina, no, skoro dvě třetiny, je tak civilní, až ubíjející. Chápu, že tvůrci chtěli, aby se divák dozvídal pravdu pomalu, ale i to se dá udělat napínavě. Ryderová hraje o sto šest, o tom žádná, jen chvílemi mně k mé hrůze připomínala (sic!) E. Holubovou. Jak ale došlo na zvrat, stala se z ní zcela jiná bytost. Nápad nebyl nijak převratný, avšak pro mysteriózní film dobrý. Trochu mě zamrzelo nevyužití lesních kulis, což se nabízelo. Briane Tju je neskutečná držka, snad proto jí tahle role sedla, O. Teague vypadal jako sjetej bezďák a D. Mulroney působil dojmem starého páprdy - ti ale bývaj nejhorší! Konec mne velmi potěšil, ano, měl logiku. Na víc než slabé 3* to ovšem nevytáhnul. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sexuální ani jiný comeback Winona Ryder neučinila. Tvůrčí dvojici Eli Horowitz a Matthew Derby musela udělat něco opravdu hrozného a za trest se proto musela nechat uvrtat do filmu, který není nikterak dobře zrežírovaný a napsaný. Winona už je v letech, šedivá je jistě až na prdeli, ovšem krycí barva, případně přimontované vlasy z ní dělají relativně mladici. A to nejhorší zjištění je, že není v herecké formě.  Ale ani se jí nedivím, to její mizerné herectví v podstatě reflektuje celý film. Začátek ještě vypadá jakžtakž nadějně. Ona a John Gallagher Jr.  jako její přítel přijíždějí k rezervované lesní chatě a ta je k jejich nemilému překvapení už obsazená velmi podivným párem - Owen Teague a Brianne Tju. A přítel nevysvětlitelně zmizí. Potud byl ještě film v pohodě. Výchozí zápletka nabízela, že se z toho vyklube napínavý až mysteriózně laděný thriller. Stopy mystéria sice při troše fantazie jsou přítomny, ovšem cokoliv napínavého a zajímavého se vůbec nekoná. Ale fakt absolutně nic zajímavého se neodehraje a celý film působí, jako kdyby jej opustil režisér, herci se režírovali sami a v nastalém zmatku se cosi jako scénář čmáralo na ubrousky od svačin. Pak se to dokolíbá k jakési pointě, která už ale vůbec nikoho nemůže zvednout ze židle, protože před ní je více jak hodina mrzce podaného obsahu, který nemá žádný extra moment a zapamatovatelnou scénu. A ptáte se jaké bylo finále? Finální část je úplné fiasko. Tedy nemuselo to tak být, ale opět se neudělalo nic proto, aby se film v závěru alespoň o trochu pozvedl. Winona Ryder tedy kvalitativně nepotěšila. 2/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama