Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 1

Neúspěšný influencer se pokouší získat zpět své sledující prostřednictvím živého vysílání jedné noci o samotě ve strašidelném domě. Když ale náhodou naštve pomstychtivého ducha, jeho poslední šance na získání internetové slávy se stane bojem o život v reálném čase. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (88)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velmi svěží, energický found footage a pravděpodobně nejideálnější letošní halloweenská hororová zábava. Funguje to jak na rovině vtipu, tak na rovině strašení. Jen úvodní cca půlhodinka pro mě byla slabší, protože hlavní hrdina ja strašně otravný chuj. Když se mu pak ale začnou dít ošklivé věci, dostane snímek zběsilé tempo a o zábavu je postaráno. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Populárny influencer Shawn Ruddy bol na internete zrušený. Snaží sa o návrat na obrazovky, a tak sa rozhodne streamovať zážitky zo strašidelného domu, kde chce stráviť celú noc. Nedopatrením sa mu podarí prebudiť ducha, ktorý bol v dome uväznený. Začína byť jasné, že toto môže byť posledná noc jeho života, ktorá bude navždy zaznamenaná na kamerách. - Asi to najlepšie, čo zatial Shudder priniesol na obrazovky. Naprosto ideálna kombinácia humoru a hororu, ktorá sa úplne vyhýba modernej korektnosti a ide naplno od začiatku až do konca. To všetko s minimálnym rozpočtom, ale za to neuveritelnou vášňou k hororovému žánru, pričom sa v niektorých pasážach atmosférou dokáže vyrovnať tým najlepším Found Footage kúskom v histórii. K tomu príjemne mixuje parodovanie moderných influencerov spolu s pridaním chat príspevkov od fanúšikov, ktoré sú tiež nesmierne zábavné. Naviac je to bombasticky napísané a plné legendárnych hlášok, z ktorých u mňa jednoznačne vedie Let's DEMONetize this bitch! Toto manželské duo si okamžite značím ako must-see a už teraz sa nemôžem dočkať ich segmentu vo V/H/S/99, ktorý vychádza o pár dní. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Komediální stránka filmu mi ze začátku moc nesedla ale postupem času se zlepšovala a v posledních 30 minutách si myslim že byla i celkem funkční. Překvapivě to ušlo i jako horor, sice tam toho mohlo bejt víc ale má to sem tam napětí i dobrou lekačku. No a hlavně to má oproti ostatním FF filmům kameru která neglitchuje, netřese se a vše je vidět. Na jedno zkouknutí neurazí. ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Bolo to super, ja som sa bavila, páčilo sa mi to moderné poňatie, kde išlo o postavu streamera, ktorý je schopný pre obnovu svojej slávy a followerov zájsť až za hranicu zdravého rozumu a riskovať vlastný život....a o ten mu teda pôjde. Bolo to strašidelné aj smiešne zároveň a hlavne ma to nenudilo do samého konca. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Co s komedií, která je nevtipná a s hororem, který není strašidelný anI brutální ? Pure Overhyped Mess. Na Deadstream jsem se docela těšil, ohlasy jsou pozitivní, ale budu muset jít silně proti proudu, protože mi to zkrátka nepřišlo dobrý v mnoha směrech. Hlavní hrdina je pro mne velkým problémem, uřvaný nesympatický cyp, který mi nepřišel vtipný ani zábavný, po většinu času jsem se imho cítil trapně a celý ten film působí, jakoby dětský youtuber hrál Silent Hill na Twitchi a pištěl u toho jak ženská. Herecký projev tak tragický, že by i v céčkovém hororu měl problém projít přes cásting. Samotný koncept, že hlavní hrdina strávi noc v Haunted Hause je sice fajn, ale mně ani ten barák nepřišel strašidelný, vlastně mi přišel tak útulný, že bych se tam v pohodě vyspal také. K tomu si přidejme hodně špatné SFX, horší než měl Raimi 40 let zpět v Evil Dead a to je co říct ( očividné figuríny). Děj je slabší, gore je o ničem, lekačka na mne nezapůsobila ani jedna, vtipné mi to absolutně nepřišlo a první hodina je těžký cringefest a taky docela úmorná. Finále relativně ušlo a found footage forma zde není tak otravná jak jinde, ale ty finanční nedostatky tu jsou sakra cítit úplně všude. Zlatý Host a Grave Encounters. Navíc to beru jako propagandu influencerů a youtuberů, které ze srdce nesnáším. 4/10. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama