Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ano, jedna hvězdička je navíc za téma metalu a pár vtípků pro alespoň trochu znalé "temné" muziky. Velkou část filmu jsem si jinak říkal, jestli není lepší si ty použité skladby dát někde zvlášť a v originálu, ale už jen kvůli Black Sabath na čelo a zjevení se pár hudebních legend (s jejichž identifikací jsem měl ale dost problémy), stojí za to film vidět. Někomu, kdo ale poslouchá Evu s Vaškem, Britney Spears a nebo 80% jiný muziky, bych film ale ani moc nedoporučil. I když prolnutí kapel odlišných žánrů ze závěru filmu bylo chvályhodné poselství. ()

titmok 

všechny recenze uživatele

Príbehovo klišé film jak delo, ale s (foking) metalovým prevedením. Ako uznávač tohto hudobného štýlu som bol rád, že sa tam objavili mená aj nie tak verejnosti známych kapiel trebárs Opeth, alebo dokonca som tam na konci videl plagát japonskej gitaristky z kapely Boris, čiže big up tvorcom za takéto detaily. Jediná vec čo mi tak vadila je, že sa týpek naučil hrať metal na bubnoch rýchlejšie než ja za 4 roky (stale to neviem). Kiežby to bolo také ľahké tvl :D ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Příběh o přátelství a taky o tom, co nás spojuje i rozděluje. Ať už si tam doplníte cokoliv...matematickou olympiádu, metal nebo roztleskávačky. A jestli má někdo problém s tímhle filmem, asi má problém úplně se všemi žánrovkama ve variacích na tohle téma. Protože já podobných filmů viděla dost a ne vždy moje uši a srdce spolu souznělo. Ale pochopila jsem poselství. A tady jsem si řekla, že když to nepíše scénárista ořezávátko a hudbu dával dohromady jeden z nejtalentovanějších člobrdů na světě, že to bude super. Hele, není to žádnej Tolstoj. A jestli to čekáte a jsme potom zpruzelý, že jste to nedostali, je to problém váš, ne snímku. Je to ze střední! Ale to poselství se dostalo tam, kam mělo a já nemám důvod si stěžovat. Super :) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá odreagovačka, která potěší fajn hudbou, příjemnou atmosférou a vlastně i docela sympatickými herci. Film jako takový je čistě průměrný, ničím extra nevyčnívá, sází spíše na klasické šablonovité postupy, metaláci ocení spoustu odkazů na legendární kapely, cameo hvězd žánru potěší, přestože vyzní strašně trapně. Humoru není zrovna mnoho, hudby vlastně také ne, nicméně strašně mě bavila předělávka War Pigs a závěrečný nářez, to jsem si užil na maximum, takže nakonec vcelku spokojenost. 6/10. ()

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

Ako metalového fanúšika ma potešil ďalší film o našej milovanej muzike. Síce je plný klišé a je najmä pre tínedžerov, ale je to oddychovka an jedenkrát. Musím však upozorniť, že od komédie to má ďaleko. Je to skôr hudobno-romantický film. A hudba vo filme znie veruže parádna. Martell je dobrý herec, ale až tak som mu ten metal neveril. Potešilo, že sa vo filme mihli skutočné hudobné hviezdy Scott Ian (Anthrax), Tom Morello (Rage Against the Machine, Audioslave), Kirk Hammett (Metallica) a Rob Halford (Judas Priest). Ak sa bavíme o filmoch o metale, oveľa viac ma bavil Hevi Reissu a topka za mňa bol islandský Málmhaus aka Hlava plná metalu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se ve vířivkové scéně v malých rolích objeví i opravdoví metaloví lordi – Scott Ian z Anthraxu, Tom Morello z Rage Against The Machine, Kirk Hammett z Metallicy a Rob Hallford z Juds Priest. (Sau)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama