Reklama

Reklama

Sestry v sedle

  • Francie Juste ciel ! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Päť mníšok vidí pred sebou jediný cieľ: vyhrať cyklistické preteky a získať tak finančnú výhru, ktorú by chceli použiť na rekonštrukciu schátraného hospicu. Jediným háčikom vo veci je to, že nikto z nich nevie jazdiť na bicykli. A ešte horšie je, že nie sú jediné, ktoré sa na súťaži postavia na štartovaciu čiaru. To im však nijako nebráni v snahe dosiahnuť svoj cieľ. (Vertigo Distribution)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (14)

bourec 

všechny recenze uživatele

Vsadil jsem na to, že frantíci maj na bláznivý komedie patent. Jenže tady se nic moc neděje. Pár vtípků tam bylo, ale celkově nic , nad čím by se divák měl nějak rozplývat. 40%. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Film Sestry v sedle se mi dost líbil a nečekal jsem, že se budu takhle dobře bavit. Samotný film má příjemný humor, který Vám dokáže velmi lehce vykouzlit úsměv na tváři. Jedná se oddychový film, jenž chce pobavit a to se mu z mého pohledu podařilo. Takže pokud hledáte nějaký nenáročný a pohodový film, tak určitě dejte Sestrám v sedle šanci, protože je to povedená komedie. ()

Reklama

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Příjemná a hlavně rychle ubíhající komedie, která téměř až do konce oplývá dobrým humorem. Zvláště postavy mladších sester a vlastně i matky představené člověka rozesmějí bez vyloženě trapného okamžiku. Problémem se stal až samotný závěr. Ten je až moc rychle utnut v jakýsi happyend. Často to neříkám, ale kdyby měl film o trochu delší stopáž, která by motivace a chování ze závěru více rozvinula, užil bych si film jako celek mnohem víc. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Komédia o rádových sestrách, ktorá pôsobí vcelku úsmevne, no zároveň až príliš uletene. Ale inak nápad celkom fajn, len sa mohli v tomto prípade držať Francúzi viac pri zemi, hoci sa im mnohokrát tie uletené komédie aj vyplatili. Postavy míšiek boli fajn a sympatické, aj tá rivalita s druhým kláštorom, viacero dobrých hlášok, ale ako celok to bolo zbytočne dosť prepálené. Ale na tie 3* to určite bolo. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Trošku uletená francúzska komédia, ktorá si robí prču z viacerých vecí, ale hlavne zo samej seba. Ten cyklistický námet mi až tak veľmi nesadol a aj ten záver bol jemne odfláknutý, ale inak sa na to dalo pozerať a ako oddychovka to určite funguje. Videl som už ale aj lepšie komédie z krajiny galského kohúta. 55 % ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama