Reklama

Reklama

Zase nepoužitelní

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (55)

peetrejr 

všechny recenze uživatele

,,Čúraš Morseovku!"   Podarená, scenárovo deravá komédia. Šarmantný Omar Sy si opäť privyrába u Netflixu, bolo to tak aj v Lupinovi a aj tu... Herecké výkony neboli nejak oslňujúce, to je pravda. Už spomínaný deravý scénar mi miestami dosť prekážal, niekedy som mal chuť vypnúť zvuk. Príbeh a zápletka neboli naozaj zlé (občas som baštil akčné scény). Začiatok filmu ma totálne odradil od očakávaní (vlastne ani žiadne neboli...), a dal mi príjemnú facku so slovami: ,,Ty naivný hlupák." Potom prišlo jadro filmu, ktoré (už sa budem opakovať, ale zas malo diery) nebolo fakt zlé, teda až na scénu v striptíz bare a scénu kde Françoas hľadá kľúče pod autom. Hovorím, je to taká jednohubka v podobe ľahkej komédie, ktorá nejak výrazne nepracuje so scenárom či hercami. Vlastne ani neviem čo ma tu prekvapuje keď Netflix natáča predražené kraviny, kde obsadzuje divných hercov (nie že by Omar nebol štramák) a potom v novinkách na ČSFD sa dozviem že chcú prestať s takýmto typom filmov. No, ja iba môžem držať palce že raz nám možno Netflix prinesie kvalitný film. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Takedown" je v podstate veľmi jednoduchý príbeh, ktorý akosi v ničom neprekvapí. Možno s výnimkou jedného záverečného zvratu. Ale popravde, aj ten sa dá celkom čakať. Inak je toto policajná buddy-buddy komédia, ktorá má svoje vtipné a svoje trápne momentky. Mám síce pocit, že Omar Sy a Laurent Lafitte sa síce na tomto bavili, no viac-menej to je asi tak všetko čo sa k tomu dá povedať. Príbehovo to do seba moc nemá, postavy nie sú veľmi zaujímavé a popravde ani vo finále nebudete nejako zvedaví, či sa našim hrdinom podarí zaraziť ten diabolský plán alebo nie. Pretože viac-menej to od začiatku viete. A pochopíte aj veľmi rýchlo kto za všetkým stojí a jedno s druhým. Ak to mala byť len oddychovka, tak fajn, ale nič hlbšie tu nehľadajte. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, policajná parťák-based akčná komédia z Francúzka v produkcii Netflixu. Bohužiaľ, vo všetkých indikátoroch (napr. humor, prípadne herecké výkony) sa jedná o podpriemernú vec. Rasistické poznámky/diskusie nie sú správne manažované. Omar Sy miestami má lepšie momenty, ale Laurent Lafitte so svojou hereckou hrou ma teraz nenašiel. Zbytočne nafúknutý film na 120 minútový runtime. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Definice nenáročné akční krimi, kterých bylo už milion, ale tahle má alespoň krásný film, vždy sympatického Omara Sy režiséra Louise Leterriera, který vždycky přinese alespoň nadprůměr a to se stalo i tentokrát. Pořád je to ale Netflix, takže obezřetnost je na místě, Zase nepoužitelní jsou ale možná překvapivě lehce nadprůměrně použitelní. Tentokráte je hodnocení až příliš nízké. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten scénář je jak vojetý brusle, takže nezbývá se než se soustředit na akci a vtipný dialogy, ale akci narušuje zběsilejší kamera, to je opravdu ulet, zrchylovat rychlou scénu, střihem , kdo tohle vymyslel, měl by za trest strávit noc s Putinem. A u Netflixu i tradičně problém se zbytečně přepápelnou stopáží. Já bych to zfouknul za 70 minut i se šukací scénou. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama