Reklama

Reklama

Hry na cestě

  • Česko Silniční hry (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Řidič kamionu Pad Quid je náhle vytržen z nudy za volantem. Náhodné setkání s psychopatem, který znásilňuje a vraždí mladé dívky, mu změní jednotvárnou cestu v peklo. Když na něj rukou zamává mladá stopařka, vezme ji. Společně pronásledují nebezpečného vraha...ale všechno dopadne jinak, než bychom očekávali. (Film & Video Studio Prague)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"PLEASED TO MEAT YOU!" -------------- Okej, v prvom rade chcem poďakovať spicegirls za tip. A čo ďalej? Nesmierna spokojnosť. Stacy Keach je môj obľúbený herec, ktorého nemám kompletne prešacovaného, čo som ale videl však stálo za to. Chcel som nejaký snímok z jeho mládí, v ktorom by hral väčšiu, príp. hl. rolu a film sám o sebe by zároveň nebol prvotriedna žbrnda. Naposledy to bolo Nadmuté mesto a teraz Roadgames. Poctivo budovaná atmosféra zo starej školy z prostredia austrálskeho zapadákova a jeho vyprahnutej pustatiny. Rozbeh trvá takmer hodinu, čo vôbec nemusí vadiť, čas divákovi spríjemňuje fenomenálny Keach s jeho trefnými monológmi a dialógmi so svojim dingom, taktiež je možné užívať si okolitú krajinu, kameraman sa o túto možnosť svedomito postaral, niektoré zábery sú, že pfúúú, dovidenia. Je tu ešte aj Jamie Lee Curtis, čo len na atmosfére pridáva, pretože evokuje Halloween, čo mi rovno prikazuje, aby som si to išiel zas pozrieť, takže ja idem! A hneď! Silné tri hviezdy a zrejme čoskoro pacnem aj štyri! ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Stacy Keach a oprsklá mlaďičká Jamie Lee Curtis čmuchají kolem místního masového vraha stopařek. Téměř celý film se odehrává v kamionu nebo na cestě. Je to takové thrillerové pátrání a běhání za vrahem. Stále mu dýchají za zády nebo se mu dívají do očí. Začátek a několik scén se mi líbilo, ale převážně se jedná o klidný film, který se utápí ve své normálnosti. Ta normálnost je příjemná, ale film se neposouvá a negraduje silou, kterou od takového filmu očekáváte. Nějak nechápu, proč nedotáhli tu strašidelnost do konce (efekty a nápady zajímavé). Je to nedokončené, jako přiškrcené. Zamrzí, protože rozjezd a postavy byly zajímavé. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skvělý Stacy Keach a neméně výborný Jamie Lee Curtis ve filmu, kde jde hlavně o cestu a o jedno auto, které řidič náklaďáku pořád potkává. Gradující napětí není tak skvělé jako v případě takového "Duelu", ale o to je tenhle snímek akčnější a hlavně má skvělé hlášky, které stojí na hlavní postavě a jeho společnici. Austrálie mě dostává. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Začátek mě dost chytl, ale pak mě to kvůli neujasněnosti stylu přestávalo bavit čím dál tím víc. V jednu chvíli je to vyloženě své, pak se to zase strašně snaží o Hitchcocka, pak je to zase komedie... A dohromady to moc nefunguje, i přes nemalý počet povedených scén. Konec taky nic nezachránil, protože byl poněkud přehnaný. Także to u mě dopadlo celkem průměrně, i přes všechny klady, Austrálii a Jamie Lee Curtis. Ale možná to je taky tím, že jsem od toho čekal něco úplně jiného - předobraz kultovního Stopaře. Místo toho jsem dostal "pohodový" thriller, u kterého je to hororové označení krapet diskutabilní - i když pár nočních můr hlavní postavy způsobených nedostatkem spánku mělo dost do sebe a navíc tu je jeden z nejpřekvapivějších jumpscarů, co jsem kdy viděl. Je jeden, naštěstí, ale použitý je skutečně skvěle. 3* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bez napätia, takmer bez ničoho, čo by mal thriller žáner ponúknuť. Najmä prvá polovica je skôr takým blbnutím bez príčiny. Svoje robí aj samotný soundtrack, ktorý viacmenej nastolené situácie odľahčuje, než by nahnal strach v pravom slova zmysle. Monológ je tu kráľ, takže kto si vsadil na dialógy, bude chudobnejší než kostolná myš. Nie, že by komunikácia nedostala žiadny priestor, no je to príbeh "kamionistu" a jeho "dinga", nie "Pařba ve Vegas". Záver je tým čo bolo od úvodu očakávané, tak aký že to thriller? Bavilo. Na jedno vzhliadnutie. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama