Reklama

Reklama

Scifi príbeh z roku 2304. Po osdídlení Marsu začína invázia na Zem. Kráľovná sa musí vrátiť v čase do roku 2004 a zabrániť prvému kontaktu s Marťanmi, čo viedlo ku kolonizácii Marsu. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (60)

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

55% - Teplej StarTrek a praštěný Star Wars… Film, ve kterém rozhodně je čemu se smát, a co obdivovat. Především po technické stránce zasluhuje respekt. Jak vizuální efekty, tak práce s hudebními klišé jsou na vysoké úrovni. Allerdings… Těžiště humoru se zde nachází v infantilní mimice a přiteplené řeči, ať už zvukem (v německém originále neuvěřitelnými přízvuky, jimž jsem často nerozuměl, a nebyl jsem sám…), nebo obsahově. A to překvapivě brzy omrzí. Film dle mého názoru skýtal prostor pro mnohem více legrace i v jiných kategoriích. Traumschiff Surprise: Periode I je v mých očích slušná komedie, jež ale zdaleka nevyužila svůj vlastní potenciál. Bully Herbig v ní pouze roztáhl svůj sketch na celovečerní film, a oděl ho do hávu luxusního sci-fi. Bohužel, z onoho hávu si nedělá legraci tak často, jako ze Špukyho věčně růžových extravagancí, a to je hlavní důvod, proč jsem byl brzy znuděn, a tudíž zklamán. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Po pracovnej sobote som si sadol pri obede k telke a začalo akurát toto. No, najskôr som myslel že asi zdochnem, naprosto ultimátna nálož trápneho nemeckého rádobyhumoru, kde má vtipnosť obstarať to že hlavný hrdinovia sú traja pupuši čo smiešne hovoria, vykrúcajú sa a pitvoria. Ja teda neviem, na rozdiel od Michaela Herbiga mi nepríde k posrapopukaniu prostý fakt že pozerám na nejakých teplošov. Už som myslel, že to bude jasný odpad, ale keď magori odcestovali na gaučostroji času do minulosti, gayovských fórikov ubudlo, nastúpil klasickejší humor a ja som sa začal baviť. Nie že by to potom bolo nejak inteligentné, to ani nejak zvlášť nevyžadujem. Niektoré vtipy boli až montypythonsky absurdné a to dokážem oceniť. Pupúšikovia taktiež začali hádzať dosť dobré hlášky, ale najlepší bol lord Papuľa, z toho vykrúcania huby musel dostať kŕče. Potešilo ma aj cameo Santa Mariu z Manituovej topánky, jeho reklamná akcia na prašivé deky bola bohovská. Akurát ten koniec bol odfláknutý, akoby odstrihnutý, čo je škoda keď sa to už tak pekne rozbehlo. A efekty boli na úrovni, fakt dosť dobré. ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jsem skutečně překvapen místním hodnocením, každopádně ne nemile. Ani mile. Jen překvapen. Proč jsem se uchýlil zrovna já, takový milovník průměrných a občas otřesných filmů, k tomuto hodnocení. Prve mi afektovaní gayové nepřijdou vtipní. Za druhé, parodie na Star Trek byla špatně zvládnutá, ještě hůře pak parodie na Star Wars, ač byly obě naprosto zřetelné (a možná právě proto). Ale dvěma hvězdami oceňuji snahu, slušnou výpravu a i moment, kdy jsem sám vybuchl v smích, ne snad kvůli nějakému vtipu, ale kvůli naprosté absurditě snímku, která se ve mě od začátku hromadila. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojicu Herbig, Tramitz, Kavanian mam rad od cias show Bullyparade, ktoru som prilezitostne sledoval na Pro7 aj ked som s mojou chabou nemcinou vela nerozumel, ale bola to zabava. (T)Raumschiff Surprise je len rozsirenim ich skecov parodujucich Star Trek, na celovecernu stopaz. K tomu tam prihodili este Star Wars, Piaty element a par dalsich filmov, ktore paroduju. Bohuzial oproti filmu Manituova topánka ma (T)Raumschiff Surprise ovela jednoduchsi pribeh. Az som mal miestami pocit, ze tam skoro ziandy nie je a film tvori len sled samostatnych komickych scen, z ktorych ani zdaleka nie vsetky su vydarene. Za nieco stoji tak kazdy treti vtip. Väcsinou sa tocia okolo gay narazok a prihriateho prizvuku ustrednej trojky. Proste nemecky humor, ktory asi kazdemu nesadne. Prekvapivo na skvelej urovni je technicka stranka a to hlavne rôzne vesmirne suboje v prvej tretine filmu. Akonahle sa film premiestni do minulosti, tak zabavnost o triedu klesne. Vesmirne suboje vystriedaju rytierske zapasy. Skoro to vyzera jak keby im dosli poriadne napady. Vysledkom je mierne nadpriemerna komedia urcena hlavne pre fanusikov Bullyparade. 6/10. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupá trapárna. 1) Parodie na všechno možné jsou ve filmovém průmyslu dost oblíbené...ono je samozřejmě snazší parodovat, než tvořit. Jejich úroveň se většinou pohybuje někde mezi fekálem a trapárnou (s několika čestnými vyjímkami). To, co předvádí tento film, je ovšem mimo všechna měřítka._____ 2) Smíchej nejtrapnější vtipy s nejhloupějšími. Výsledek umocni německým smyslem pro humor. A pokud ti už teď není špatně, tak k tomu přidej vesměs pozitivní hodnocení šestnácti komentátorů. To se snad nedá přežít._____ 3) A přesto nebudu malicherný a dám výrazně lepší hodnocení, než si to zaslouží. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Film má k 1.1.2022 najlepší prvý "štartovací týždeň" ako čisto nemecký film v nemeckých kinách, kde si ho v 899 kinách prišlo pozrieť 3 434 809 divákov a zatiaľ ako jediný prekonal hranicu 3 miliónov divákov. S celkovou návštevnosťou 9 165 932 divákov sa jedná o 12. najnavštevovanejší nemecký film v nemeckých kinách. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama