Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec mocné společnosti HYBRA-TECH, Charles (Peter Coyote), se vydává do Černobylu, aby získal poslední barely nebezpečného toxinu, dělajícího z lidí zombie. Plyn je tajně testován na lidech a vše se zkomplikuje když chce Charles udělat pokusného králika ze Zekeho - nejlepšího kamaráda jeho synovce. Zekeho kamarádi se rozhodnou vydat se do sídla společnosti HYBRA-TECH na pomoc. (jonyyy)

(více)

Recenze (47)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Trojkou měla série skončit. Tohle je ultrahloupý film, plný ultrahloupých hloupostí : bezdomovec se pomalu šourá k teenagerům a proto je jimi zastřelen ( ano, bezdomovec je sice zombie, ale to oni ještě nevědí) /// mocná společnost HYBRA-TECH je zabezpečena ještě hůř než benzínka /// boxující zombie..... a tak bych mohl pokračovat. Degradace a demence, co se bere vážně. Bliju. ()

Tygrys odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle snímek jsem byl zvědavý, Return of the Living Dead z roku 85 je pro mě klasikou, a takhle si představuji hororovou komedii. Ovšem RotLD 4 Necropolis bylo pro mě překvapení velmi nemilé. Ani jednou jsem se nezasmál, ani jednou nelekl. Nejhorší byly výkony všech herců vlastně neherců, v čele s Peterem Coyotem, který se jenom přiblble usmíval. Původně měl film režírovat někdo ze dvojice Tobe Hooper nebo Stuart Gordon, ani se nedivím, že si nenašli potřebný čas na natáčení a tak černý petr zůstal Ellorymu Elkayemovi. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Poslední ještě jakž takž podařenej díl této série. Ten úvod v Černobylu byl ještě dobrej. Jednak originální, jednak i docela atmosférickej. Jenom škoda, že když se to začne měnit v rutinu, tak musí tvůrci vytáhnout nějakou tu píčovinu (v tomto případě ty superzombíky) aby to vyšperkovali. No na průměr to ještě stačí.55% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ehm, no. Je třeba uznat, že se to snaží alespoň trochu držet ducha původního Návratu, tedy vojenský plyn, zombíci, něhjaká ta stopa humoru, mládežničtí hrdinové a rocková hudba. Jenže to taky ukazuje, že se ten potenciál vyčerpal právě už u toho prvního. Tohle trochu kombinuje ještě třetí Návrat (vojenské výzkumy), jenže to už trochu zasmrádá Resident Evilem a to z toho nejhoršího hnoje. Zombíci sice často volají "brains", ale ztrácí svůj glanc, začínají být rychlí a hlavně nevylejzaj z hrobů. Inu, je rok 2005 a oživlí už moc neletí, spíše nakažení a těm se podobají nejvíce. Navíc je to hrozná nuda, že jsem ke konci už pospával mi nijak nevadilo a řekl bych, že mi nic důležitého neuniklo, jen jsem mohl prospat i ty velice trapné scény, jako pěstní souboje se zombíkama nebo závěrečnou přestřelku mlaďochů s kvérama, tankama apod. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem horší zombárnu, takže jsem byl docela mile překvapen ... Je sice fakt, že do první třetiny se vůbec nic neděje a sledujeme nějaká děcka jak blbnou a jezdí na motorkách, ale pak se dostanou do "továrny na zombie" a masakr může začít. Bohužel zas tak velký a výživný masakr to není, pár gore se tu najde, ale v podstatě zombáci ovládají jen jeden "chmat" a to zakousnout se člověku zezadu do hlavy a odloupnout mu zadní část lebky. Tenhle fígl zombáci používají skoro pořád, takže na nějaká "střeva-ven" zapomeňte (v jednom záběru malá hostina je, to bych lhal ...). Je tady jedno velké "ALE ..." Zombáci běhají, mluví a tím pádem i myslí a nějak se tím stírá rozdíl mezi člověkem a zombií, tak jak jsme z tradičních horrorů zvyklí. Nakonec se nám tu proberou dvě "extra-zombie", biologické zbraně s kulomety na rukou atd. ... Což je jasná vykrádačka videohry a filmu Resident Evil (2002) a jeho druhý díl ... Což je potom opravdu docela trapný a ubohý krok, zvlášť, když je tak špatně ztvárněn ... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén řekne zombie do telefonu „Pošlete další stráže.“ Je to odkaz na první díl série Návrat oživlých mrtvol (1985), kdy zombie říká do vysílačky v sanitce „Poslěte víc policistů.“ (HellFire)

Reklama

Reklama