Reklama

Reklama

Krysy: Noc hrůzy

  • Itálie Rats - Notte di terrore (více)

Obsahy(1)

Nejslavnější krysí horor z dílny Bruna Matteie. Tisíce rudých očí a ostrých zubů jako mor likvidují poslední obyvatelné místo na Zemi. Sto let po jaderné válce, která zpustošila Zemi, nachází skupinka přeživších opravdový ráj. Ráj s živými rostlinami, pitnou vodou a dostatkem jídla. Ráj, ve kterém je však cosi shnilého. V noci vylézají ze svých děr právoplatní majitelé – krysy. Tisíce a tisíce nenasytných bestií pustoší úkryt a po jednom likviduje jeho obyvatele. Ti se i přes nevelké naděje na úspěch rozhodnou přesile hlodavců postavit v posledním boji. Skupince přeživších začíná mezi krvelačnými zabijáky opravdová noc hrůzy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

666teen 

všechny recenze uživatele

Postkatastrofická šaráda toho nejhrubšího zrna. Zajímavé je, že se tvůrci takřka obešli bez triků (oni se obešli i bez herců, nahrazených partou bezdomovců, soudě podle apartních ohozů a tupých výrazů), takže až někdo vysype kýbl myší frajerovi na hlavu, máte jeden z vrcholů filmu za sebou....ba ne, vydržte do konce, takovou nutrii jste ještě neviděli. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mám rád osmdesátkové postapokalyptické filmy, protože se v nich čas (hlavně ohledně módy, oblečení a účesů) zastaví právě v osmdesátkách. To je jeden z plusů filmu. Protože v osmdesátkovém postapofuturu lidi vypadají jako punkeři, a to je fajn. Jinak film obsahuje takřka všechno, co jej může učinit zajímavým - minimálně (ale nejn) v první půli naprostou absenci logiky, šílené a jaksi mimo dialogy a monology, podivné chování, přehnaně teatrální (ne)herecké výkony, dost humorné přezdívky (Video) a kostýmy (Lilith) hlavních hrdinů a hrdinek, omezené prostory, v nichž se příběh odehrává, levné triky. Pro to všechno, pokud vás to baví, film ještě nelze zatratit a jste-li v jistém směru trochu ujetí, bude to právě to, proč vás bude bavit. Avšak obrovský nástup nudy a vyprázdněnosti všecho dříve zmíněného, ve druhé půli filmu, kdy se celý děj jen mátožně plouží mezi dvěma stěnami sem a tam (myslím obrazně, samozřejmě) se skoro nedá ustát, respektive udívat. Je možné, že jsem v této části i něco prospal. Ovšem závěrečná scéna, pro tu stojí za to ten film absolvovat. Až klasická osmdesátková béčkocéčková obskurnost - ne dějem, ale vším ostatním. Jeden z mála filmů, který dobrým dělá to, že je vlastně špatný. A ještě jedno má film k dobru - kromě krys (podle prvního pohledu bych však řekl, že to jsou potkani) se zde objeví ještě jeden zástupce hlodavců, krásně (za)rostlý bobr. A to se cení. Obzvláště v dnešní době. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Další úžasně blbý horor z dílny Bruno Matteie a Claudia Fragassa, kteří se nás tentokrát snaží přesvědčit, že krysy hledící si svého a nejevící zájem o jakoukoliv agresi mají být vražednými monstry, a tak je každou chvíli nějaký člen štábu hodí do záběru, anebo sype plnými kýbly na hlavy herců (diváci, kteří špatně snášejí nešetrné zacházení se zvířaty ve filmech, by se tomuto hororu měli vyhnout). Opravdovými odpornými krysami jsou v tomto snímku postavy, jež byste sami nejraději sprovodili ze světa. Nicméně jimi pronášené promluvy jsou opravdovými perlami - skupinka například objeví naprosto zohavenou mrtvolu a podivuje se nad tím, že „nenese stopy násilí“. A když už si z tohohle filmu neodnesete nic, tak aspoň hlášku, že počítače a mrtvoly prostě nejdou k sobě. A stejně se nedozvíte, jakou roli tam ten ďábelský počítač vlastně měl. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

rekl bych horror na minus prvni z dob italskych punkovych filmu let 70 80 .. pribeh je prosty (jako by o nej slo)::: After Bomb Age (2015 AD) krysy posilneny znacnou davkou radiace ovladly zemi, bouraji steny, lamou dvere a sezerou vse zive za zvuku monotonni, usi trhajici analogove hudby...a to ste nevideli tu bandu zmotorizovanych kryplu.. a ty kecy.. rozhodne vydrzte do konce, protoze nutrie v protiradiacnim obleku stoji za to. nelze dat mene nez tri. nevidana kokotina ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Tak jak sem se nasmál u Krys jsem se nenasmál ani u některých komedií. Trapné a mnohdy nelogidké dialogy - hlavně jsem teda vybuchl u scénky, kdy se parta dívá na nakost rozežranou mrtvolu člověka a hádají se jak umřel - jeden říká cosi o tom, že ho musel zabít nějaký jiný člověk. A druhý říká (myslím že to byla ta ženská): "Nemá na sobě žádné stopy násilí, jak vysvětlíš tohle?!!" - Jak kdyby šlo u rozhryzaného člověka poznat jestli byl uškrcen, před tím než si na něm krysy udělaly mejdan :-D tohle byla taková první scéna která mě přivedla k výbuchu smíchu a pak už to šlo samo :D. Opakovaně jsem se smál při scénách, kdy krysy padají pomalinku, jednotlivě na nějakou oběť a pak najednou celý kýbl krys na ksicht a nebo třeba to nešlo samozřejmě vidět, ale jak ty krysy byly pohazované na ty lidi, což musela být za kamerou opravdu sranda a nakonec krysí člověk :-D - není nad starou, dobrou krysí opici z Braindead. Jo a taky ta černoška se jménem Čokoláda mi lezla na nervy. No fuj - nikdy více. Za celkový vtipný dojem a za neméně vtipnou sexuální scénku před obecenstvem dávám 20%, i když ... no 20 je moc :-) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu byly opravdu upalovány živé krysy. (StrYke)

Reklama

Reklama