Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečný MASAKR !! :D Na jednu stranu tradiční Mr.Bean a očekávaná komediální jízda plná absurdit a neskutečných náhod, na stranu druhou v tom vidím toho víc než jen komickou kravinu. Rozhodně musím vychválit nejvíc High-Tech barák, co jsem kdy ve filmu ( možná i v životě) viděl- Těžká futuristická modernizace úplně všeho, kde bez manuálu se v něm člověk ani nepohne ( explorovat celý ten dům mě neskutečně bavilo i fascinovalo). Dále je to 2 hodinový intenzivní duel člověka se zvířetem ( zde s hmyzem) což z toho dělá nejzábavnější Animal Attack vůbec, je tu místy až absurdně intenzivní hudba, která z toho dělá vyloženě Thriller napínák s pár jumpscary, dále je to samozřejmě ukrutný Survival a také Home Invasion s nádechem Nezvratného Osudu .. Fuck Yea, tak to jsem nečekal. Včela/Čmelák zde představuje velmi inteligentního a vypočítavého tvora! Scéna v koupelně, s klavírem a prvotní návštěva policisty - tam jsem regulérně zemřel a znova ožil.  Velmi mě potěšilo, že se zde vyskytují i ikonické scény Mr. Beana, tedy všechny které jej proslavily, jelikož jsem na něm vyrůstal, takže milé překvapení. 8/10. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, destrukce drahocenného majetku je i v roce 2022 stále ještě přípustná a politicky korektní. Ale kde je ta komedie? Mám z toho dojem, že někdo přišel s tou myšlenkou (muž vs včela → destrukce) a teprve potom se začalo vymýšlet co všechno se může pokazit. Čili předem byl znám bod A a bod B a až potom se hledala cesta. A ta není vůbec chytrá, ani vtipná. Je založená na neuvěřitelné kombinaci smůly / deus ex machina a neschopnosti, absenci logiky a zdravého rozumu. Je to nesnesitelně nucené a prvoplánové. ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Z vlastní zkušenosti vím, jak může být včela v domě otravná, takže jsem s hlavním hrdinou soucítil i přesto, že je to trochu dement. Rowan Atkinson provádí spoustu stupidních a nelogických věcí, jenom proto, že je opilý touhou ukončit život svého hmyzího soka. A kupodivu je to zábava sledovat. Trevor je podobný postavě Mr. Beana víc, než třeba Johnny English, takže rozhodně nečekejte žádný inteligentní humor. I přes ten předvídatelný konec je to skvělá záležitost, u které se bude bavit celá rodina. 8/10. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

V jedno pekné ráno si Rowan Atkinson urobil kávu a mal namierené na gauč. V tom zakopol a tresol si hlavu. Neskôr mu svitlo, že prečo by nevymyslel seriál? Toto je snáď najdebilnejší seriál vôbec. Hlavná postava je vymletá až mi to vadí, lenže  ona zničí všetko okolo seba. To má byť "vtipné". Bolo pár momentov kedy to reálne vtipné bolo (pod slovom vtipné si predstavte znudený krivý poloúsmev) ale potom sa to zase pokazilo. Ja neviem či to Rowan robí naschvál alebo pre cash, lebo taký bezduchý blázinec som ešte nevidel. Príbeh je hlúpy, divný, nepremyslený. Nič tu nesedí akurát ma všetko iba irituje. Zrejme chudák Atkinson prahne po pozornosti. Veď však Mr. Bean bol úžasný, perfektný seriál práve s Rowanom . On bohužiaľ vie hrať iba Mr. Beana a nikoho iného. A ešte aby toho nebolo málo, tak nám seriál na konci ukáže pár úžasných "zvratov", ktoré to tak ešte viac zničia. Jednoducho hrôza. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Trevor je mamlas, který se snaží dát si do kupy svůj - očividně ne úplně zdařilý - život, což mu ale překazí zlomyslná včela. (A hnusně se chovající ex-rodina mu taky 2x nepomáhá.) Po zamyšlení je "Man vs. Bee" spíš drama než komedie, během čtvrtého dílu jsem se beze srandy modlila, ať už ho ta lítající svině nechá být, nakonec se to ale stočilo zpět k zábavě, takže cajk. Ve finále nic, co bych musela vidět znovu, Atkinson ale pořád umí a trocha devadesátkového beanovského humoru opravdu neuškodila. :-) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Epizoda obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Natáčanie trvalo dvanásť týždňov a prebiehalo v Londýne a Bovingdone. (m.a.t.o.)
  • Rowan Atkinson povedal, že sa mu páčil proces písania scenára, ale nepáčilo sa mu nakrúcanie. Kvôli pandémii Covid-19 bolo veľmi stresujúce. Jeden z členov štábu dostal Covid a Atkinson musel stráviť dva týždne v izolácii. (m.a.t.o.)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama