Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

borec999 

všechny recenze uživatele

Neurazilo,nenadchlo. Koncept Mr. Beana (večný smoliar ktorý vždy niečo pokazí) z toho cítiť, no sú tu aj isté rozdiely, napr. že seriál sa snaží na rozdiel od Beana aj o súvislejší dej, hlavná Atkinsonova postava má bývalú manželku, dcéru, zamestnanie a navyše aj rozpráva :D skrátka už to nie je len karikatúrna a groteskná postava do skečov, ale klasická postava v reálnom svete. A preto to zrejme nefunguje tak ako kedysi. Pri zasadení do reálneho sveta pôsobí dianie často nelogicky, nereálne a akoby pritiahnuté za vlasy. Vďaka Atkinsonovi ktorý je majstrom fyzického humoru je to samozrejme stále pozerateľné a miestami aj vtipné, ale už to nie je úplne ono. Návrat, ktorým si Rowan nespravil hanbu, ale ani výraznejšie neohúril. PS: na pomery takejto absurdnej komédie v závere prišiel pomerne nečakaný a celkom fajn dejový twist v závere. 55% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Atkinson je král. Jeho Bean je dobrosrdečný, sympatický, vtipný, připitomnělý a věrný. Můžete ho nesnášet nebo milovat. A Rowan to v sobě pořád má. A proto je škoda, že přišel s týmhle otravým, naprosto debilním a nesympatickým Trevorem, kterému nemůže fandit snad vůbec nikdo. Scénář je vykrádačka filmového Beana, jen o několik úrovní horší (a to Největší katastrofa ani zdaleka nedosahuje kvalit původního seriálu). Tohle je prostě 9 desetiminutových dílů o tom, jak jeden blbec bojuje s CGI včelou a přitom demoluje luxusní dům. A je ironií, že Trevorův boj s moderním, smart domem, je mnohem vtipnější, než právě ten boj s tou včelou. Je tu pár vtipných scén, pár trapných scén (fekální humor) a je tu hlavně zklamání, že někdo tak legendární šel do takového podprůměrného projektu, který většinou nudí...a je hlavně úplně zbytečný. ()

Reklama

tnp101 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to trochu víc života. Premisa není špatná a v jednoduchosti je síla. Zde je to ale hlavně v pozdějších epizodách jednoduché natolik, že se dá vyústění scény předpovědět pomalu před tím, než vůbec začne. Ústřední postava jedná spíš jak psychicky nemocný člověk než potrhlý ňouma, takže si ke mně přílišné sympatie nevybudoval a za absolutně nelogický tvůrčí záměr považuji krátký sestřih poslední epizody v té úvodní. Vzhledem k tomu, že série je ve výsledku takovým kratším filmem, sjet se to dá bez problému, ovšem zasmál (nebo spíše pousmál) jsem se skutečně párkrát. 50% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pat a Mat v podobě mistra Beana je trochu utahaný a místy i posmutnělý seriálek. Destruktivní humor nemá takové grády, jak by se při pohledu na snobské sídlo, které neschopný hlídač opečovává, mohlo zdát. A je to asi nespravedlivé, ale Rowan Atkinson už mi nepřipadá ve věku, kdy by si ještě mohl dovolit věrohodně hrát dětinského popletu, aniž by přitom nebyl mentálně zaostalý. SHRNUTÍ: Pokud chcete opravdový boj hmyzu a člověka, pusťte si indický film Eega. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Nehorázna ptakovina, která kopíruje prakticky všechny gagy, který jsme už někde viděli. Má to pár svetlejch chvilek (zloději za gaučem a psycho Trevor s raketou), ale většina je jen taková nic moc kaše, která by se dala zcucnout do nějaký YouTube epizodky na 40 minut. Bylo by to akčnější, vtipnejsi a nedopadlo by to jak ta Koblihova stolice (což byl bod, kdy jsem fakt měl sto chutí to vypnout a nevracet se). Tohle se nepovedlo, bejt to kratší a bez fekal humoru, s trochou strízlivosti, bylo by to ok. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Na konci epizody hraje píseň „Keep Moving“ od Jungle. (SONY_)
  • Epizoda obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Během sprchování hraje píseň „Just An Illusion“ od Imagination. (Duoscop)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama