Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Na začiatku sa mi páčili niektoré šteky, na ktorých som sa aj zasmiala (hoci neboli všetky super originálne, situačne boli nasadené skvele), ktoré sa však časom utopili v kilách cukru. Z rozprávok som asi vyrástla, aj keď túto mi odporúčala ešte o 4 roky staršia ženská s bohatými životnými skúsenosťami ako "úžasne milý film" a úplne sa pri tom rozplývala. Holt, každý potrebujeme v živote (a vo filmoch) niečo iné... Chad Michael Murray je síce celkom fešný, Dan Byrd je vyložený sympaťák, Regina King je vždy kočka a Jennifer Coolidge mám rada už od úlohy Stifflerovej "mámy" alias MCBP - ale aj tak mi moderná popoluška nestojí za viac ako 2*. Rozhodovanie je ťažké, lebo som sa neunudila k smrti, ale koeficient bavivosti rýchlo klesal. Prvých 40 minút je fajn, potom už len stále horšia rozprávka. A viete čo? Hilary Duff nemusím. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můj obličej mě stál balík. Zmlať tady holky." Takže Popelka maká ve škole, v práci i v domácnosti a když potká Prince, tak místo střevíčku ztratí mobil. Fajn, je to přece moderní Popelka a žádná obyčejná klasika. Bylo tedy nutné provést aktualizaci, zalít růžovou polevou a okořenit špetkou vtipu. Já jsem na něco podobného moc velký a málo holka, ale jsem přesvědčen o tom, že američtí fotbalisté a servírky mají cosi společného a při závěrečném zúčtování s rodinou jsem měl chuť vstát, tleskat a děkovat Bohu, že jsem Američan. Sice nejsem, ale to je jedno. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Jednou to muselo přijít - po řadě volných teen adaptací klasických příběhů muselo dojít i na Popelku. Současné Popelky chtějí na Princeton, místo střevíčků ztrácejí mobilní telefon a pracují jako servírky. A ortel? Těžce naivní film, ale u pohádky bych to za chybu nepovažoval, jinak se však jedná o typicky hloupou americkou blbinu, kterých se natočily stovky, párkrát jsem se zasmál, jednou jsem byl i dojat, ve srovnání s jinými podobnými filmy se na to však dá koukat, Hillary Duff to zatraceně sluší, její macecha mně naopak lezla na nervy, její role byla trapná a dostala až přespříliš prostoru. Rozhodl jsem se, že dnes budu hodně hodný a dávám tři hvězdičky. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustila film podobného ražení a jsem za to ráda, protože byl velmi příjemný. Na rozdíl od většiny současných amerických studentských komedií neobsahuje nic vulgárního, takže se skutečně jedná o pohádku v moderním prostředí a jako taková mě docela dobře zabavila. Jen občas přemýšlím, jestli to v USA opravdu chodí tak, jako ve filmech, tedy zda jsou ti mladí lidé skutečně tak stupidní a neuvěřitelně povrchní – to mi na celém příběhu připadalo jako to nejméně realistické. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí ukázek jsem předpokládala trapnou a nablblou slátaninu. Tak hrozné to ale není, oba hlavní představitelé jsou fajn a docela jim i věříte tu chemii mezi nimi. Bylo by to bomba, kdybych byla třináctiletá holka. Scénka s tanečkem v zahradním altánu se povedla (ta písnička je mimochodem "I´ll Be" od Edwina McCaina). ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Trailer obsahuje hudbu od Jamese Newtona Howarda z filmu Dave. (HappySmile)
  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)

Reklama

Reklama