Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Tradičná teen vyvražďovačka so zábavným slasherom Creeperom, ktorý ožíva každých 23 rokov aby si od vyhliadnutých obetí povyberal orgány, ktoré už potrebujú u neho vymeniť. Trochu menej atmosféry oproti Jeepers Creepers z roku 2001, ale viac zábavy a názornosti Creepera. Taká hororová oddychovka, pri ktorej som miestami fandil tomu nechutnému lietajúcemu zabijakovi, aby už konečne tej parte teenagerov dal to čo si zaslúžili. Ich mozgy si asi nezobral, tým by sa totiž moc nevylepšil. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestože ** nevypadají nic moc, tak to zase tak hrozné není. Jako oddechovka JC2 mi bohatě stačí. Přece jen se jedná o dost originální horor. Čili žádní duchové a já nevím co ještě je dneska pomalu denní chleba scénáristů. Design Creepera je skvělý. Navíc zde má opravdu vynikajícího protivníka. Nasraný farmář s harpunou, málem mi to připomínalo Čelisti:) Jen mě trošku zaráželo, že cesty v Americe buď nikdo nepoužívá anebo ti basketbalisti projížděli místem kde nikdo nežije. 40% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Můj nejlepší kamarád je věcí jménem Jeepers Creepers naprosto nadšený a je to pro něj nejlepší hororová postava. Pro mě ne. To ale nic nemění na tom, že je to borec. A taky to nic nemění na tom, že jednička byla příjemná, napínavá a zábavná podívaná i když jen průměrná. U jedničky jsem měl strach (je to už dlouho, co jsem to viděl) ale dvojka byla ještě o stupeň horší. Dokonce byla tak pitomá, že mě ani Creeper nebavil. Herci byly dementní, příběh taky a atmosféra a napětí si daly dovolenou v háji. Ta hodina a tři čtvrtě pro mě byla utrpením. Jen ten konec byl luxusní... Ta dvojka byla tak blbá, že se nemůžu dočkat trojky. Ať se Creeper vrátí za 23 let, nebo radši ať zaspí. 45%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa mi neuveriteľné, že obidva filmy "Jeepers Creepers" točil ten istý režisér. Prvý diel považujem za svižný horror s jednoduchým, ale zaujímavým, námetom. Pekelné monštrum, akýsi inodimenzionálny bogeyman, ktorý vetrí pach svojich obetí. Tá, ktorú si vyberie už nemá šancu. Pri tónoch starej skladby Jeepers Creepers ju vždy dostane. Niet záchrany. V jedničke to fungovalo výborne. Dvojka je úplne iná. Stala sa z toho naivná akčná skomolenina s príšerným scenárom plným nelogickostí a stupidných dialógov. Horrorový feeling prvého snímku je preč. A nejako sa pozabudlo aj na tú starú pesničku, ktorá zvestovala smrť, - Jeepers Creepers. Dvojka je odfláknutá a zbytočná. Jedine za technické spracovanie dávam dve hviezdičky. ** ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Bennett Salvay: 1. Billy's Abduction ,2. Ancient Blade ,3. The Taggarts Prepare ,4. Minxie's Dream #1 ,5. Creeper Star ,6. Coach Snatchings ,7. Minxie's Dream #2 ,8. Bad News / Taggart Makes Contact ,9. Brain Flossing ,10. Headless Dante Dance / Regeneration ,11. Field Chase ,12. The Taggart / Creeper Faceoff ,13. The Big Battle ,14. Bug Truck Chase ,15. The Creeper Hops Among Us ,16. The Stabbing / End Of Days ,17. Creeper On The Cross ,18. End Titles , ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • David Bondelevitch a Victor Salva byli oceněni cenou Golden Reel za nejlepší editaci zvuku. (Terva)
  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (Amras)

Reklama

Reklama