Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (114)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když je někde " Syfy " tak to nikdy nedopadne dobře. Vyjímkou není ani tohle pokračování už tak mizerné série. Absence jakéhokoliv napětí a atmosféry. Film je navíc prasácky sestříhanej a toporní herci tomu taky zrovna nepřidají. Je vidět, že se Creeper nudil a tak si vytunil dodávku. To je asi tak jediný co za něco v tomhle filmu stojí. Uznávám, ale že párkrát mě film i rozesmál. Což by se u hororu stávat nemělo. A to nás čeká ještě další díl. To je hnus velebnosti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fandové této série (mezi které se rozhodně nepočítám) si museli na další díl počkat opravdu úctyhodnou dobu (14 let). Mezitím se rojila řada spekulací a mylných fámů o tom, o čem bude tento díl pojednávat. Jednu dobu se nejvíc mluvilo o návratu hlavní hrdinky z jedničky, ale Salva nakonec přišel s jiným nápadem. Ovšem ne moc vydařeným, co si budeme nalhávat. Hodně lidí bylo nažhavených na další souboj Trish s téměř nezničitelným tvorem, ale muselo se spokojit s bandou vidláků, šerifem a rádoby drsnými pozůstalými, kterým ON zabil nějakého toho příbuzného. Děj se tak odehrává krátce po skončení jedničky a před událostmi druhého dílu. Což by mi možná ani tolik nevadilo, jen kdyby to celé nepůsobilo tak špatným dojmem. O pořádnou atmosféru tu člověk pomalu nezavadí, dodávka střílející kopí z výfuku a s neprůstřelnými okny i karosérií (to už by rudl závistí i slavný Hasselhoff a Knight Rider) to už dost zavánělo trapností, i když se alespoň postarala o několik mrtvých navíc, no a náš zabiják už taky nepůsobil tak tajemně a děsivě jako v prvním díle. Navíc si nešlo nevšimnout, že ani speciální efekty nebyli žádný zázrak. Věřím však, že se najdou tací, kterým se tahle podívaná bude líbit o hodně více nežli mě. Já nikdy nebyl žádným zarytým fandou Jeepers Creepers. 40% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers je zpátky po x letech. Ale první a trochu i druhej díl, co pamatuju, měly atmosféru. Taková legenda jako Creeper si nezasloužil bejt až tak zmodernizovanej. Byl prakticky pořád vidět, což dřív myslim nebylo a o to byl děsivější. Do toho měl vytuněnou dodávku, která v sobě měla kdovíjaký vychytávky. Zbytečně dlouhý, na horor, o kterým víme, jak bude probíhat. Remake/3.díl po dlouhejch letech většinou nedopadá dobře. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Příšerné zakončení slušné hororové trilogie. Obsahuje spoustu nelogických scén, nesmyslné chování všech postav a opravdu hrozné digitální efekty. Dávám hvězdičku z úcty k původním filmům, které jsem viděl mnohokrát a vždy je řadil mezi mé neoblíbenější guilty-pleasure. Divím se, že série kvalitou tak strašně upadla, když tvůrčí tým zůstal stejný. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Strašák se vrací. Ne však po 23 letech, ale po 14. Všichni co mají zbraně a odvahu jdou do posledního boje, aby jednou pro vždy zničili zlo, které se sem vrací. Problém je v tom, že chybí jakákoliv brutalita, nějaké vysvětlení o originu monstra nebo stabilnější vyprávění. Jediné co ujde je maska a to, že snímek utíká celkem svižně. Fanoušky snímek rozhodně zklame, ale pokud nebudete čekat moc, na jeden večer by to stačit mohlo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)
  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Gina Philips prozradila v jednom z rozhovorů, že scénář ke čtvrtému dílu je již napsán a čeká se jen na to, jak si tento díl povede v pokladnách. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama