Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

Terva 

všechny recenze uživatele

Hele, nechci škodit, ale prostě jsem se bavil. Krásná mimozemská jízda a dost věcí je podobných v seriálu Akta X. Já prostě proti létajícím mimozemšťanům nic nemám. Film jsem viděl, stejně jako jedničku, třikrát a ještě několikrát uvidím. Pěkná oddychovka. CITÁT - Jsou dva druhy lidí. Ti co přežijí a ti co budou sežráni........... ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší horor, co jsem kdy viděl. Většina herců nevypadala jak ze zvláštní školy a jejich chování bylo tak chytré, promyšlené. Monstrum bylo děsivě skutečné a lepší jsem ve filmu ještě neviděl. Rozplývám se nadšením. Děj byl tak nečekanej a reálnej, že jsem se opravdu bál. JEŽIŠ, já chtěl vlastně napsat: Největší sračkovitost, co jsem kdy viděl. Většina herců je asi ze zvláštní školy nebo aspoň jejich předci je stvořili s kozou. Chovali se jak banda blbů, co ani nechce přežít (což mi nakonec jako špatnej nápad nepřišlo). Při pohledu na monstrum jsem uchcával krystalky skalice modré, ale smíchy, ne hrůzou, protože to bylo asi křížený s okřídlenejma předkožkama. Je mi z takovejch kravin blbě. Děj by potřeboval jedinou věc - zrušit ho, protože jedině tak by se zbavil všech nelogičností a vyjebávek. Kdybych měl hlavu na závit, tak už bych byl bez ní, protože jsem nad tím pořád kroutil hlavou. Ach jo - jenom už né další díl!!! ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatímco autoří neustále snímek chválí a poukazují na nárust kvality ve srovnání s druhým dílem (zvláštní, že?), diváci hodnotí filmy spíše negativně a vlastně se není čemu divit. Jeepers Creepers 2 disponuje neuvěřitelně tupým scénářem (a to myslím smrtelně vážně) s minimem nápadů, nevýrazným, možná až trochu směšným záporákem (kříženec Chlamydosaura kingii a člověka) a zejména velmi slabou atmosférou, přesto přeze všechno si drží docela slušnou úroveň. JP2 jako horor moc neobstojí, Victor Salva sice čaruje seč jen to jde, ale nedaří se mu vykouzlit vůbec nic, vlastně omyl, narozdíl od prvního dílu se mu podařilo do sequelu vtisknout zábavnost a zejména tempo, díky kterému snímek rychle uteče. Otázka je jestli čas vynaložený na tenhle snímek budete brát jako zbytečně promrhaný nebo ne... ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Tradičná teen vyvražďovačka so zábavným slasherom Creeperom, ktorý ožíva každých 23 rokov aby si od vyhliadnutých obetí povyberal orgány, ktoré už potrebujú u neho vymeniť. Trochu menej atmosféry oproti Jeepers Creepers z roku 2001, ale viac zábavy a názornosti Creepera. Taká hororová oddychovka, pri ktorej som miestami fandil tomu nechutnému lietajúcemu zabijakovi, aby už konečne tej parte teenagerov dal to čo si zaslúžili. Ich mozgy si asi nezobral, tým by sa totiž moc nevylepšil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Oproti minulému dílu opravdu mírný pokles. Jelikož ani jednička nebyla pro mou osobu ničím extra, neočekával jsem ani zde žádnou slávu a Salva opět nezklamal. Dějově nevyrovnané dílo zase zezačátku docela slušně navnadí a dokud autobus podruhé nezastaví doslova jsem si to i užíval. Ani ty laciné hlášky a trapný pokus o humor mi nějak nevadili jenže ve chvíli kdy začne systematická vybíjená nastává i doba zmaru. Pekelný Jeepers už není tak děsivý jako minule, pořád jen lítá kolem dokola. Už z něj prostě nesálala ta energie zla, kterou jsem cítil v jedničce. Opět je zde k vidění spousta nelogičností a že jich bylo! Rád bych viděl jak dokáže provaz (lano) rozřezat autobus skrz na skrz atd… Prý se za rok se můžeme těšit na trojku, no a pak už bude snad ten „konec světa“. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)
  • Původně se měly ve druhém dílu objevit i Trish (Gina Philips) s Jezelle (Patricia Belcher) pátrájící po Creeperovi, zatímco autobus plný teenagerů měla být jen vedlejší zápletka. Čím více ale Victor Salva pracoval na scénáři, tím víc mu připadala dějová linka kolem autobusu zajímavější, a tak se nakonec postavy Trish a Jezelle rozhodl vyškrtnout ze scénáře. Pomohl tomu i fakt, že Gina Philips odmítla možnost si znovu zahrát svou postavu z prvního dílu. (SidneyP)
  • Hlavní protagonista z předchozího dílu hororové série Justin Long se ve filmu objevil, jeho filmová partnerka Gina Philips ale v pokračování účinkovat odmítla. (Dlee)

Reklama

Reklama