Reklama

Reklama

Vlčí lov

  • Jižní Korea Project Wolf Hunting (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Akční thriller odehrávající se při eskortování nejhorších zlončinců mezi Jižní Koreou a Filipínami. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Con Air s Jasonem Voorheesem aneb když si k útěku vybereš špatnej transport.  Brutální kydlovačka na lodi, kde se při naplánovaným útěku nejdřív filetují a střílí zločinci s policisty a osádkou lodi, načež se z neznámého důvodu v podpalubí probudí tajný experiment a supervoják a  pak teprve začíná ta pravá splatter zábava pro krvemily.  Hlavy praskají, údy se trhají a tělesné tekutiny stříkají všemi směry a je úplně jedno, zda jste drsnej hajzl, co chčije na mrtvý poldy nebo připoutaná bezbranná policistka, všem se dostane brutálního rozhřešení. Kdo je kdo bylo jasný prakticky od začátku, ale přesto mě vlastně téměř totální anihilace všech trochu překvapila, ovšem ne že by se v korejských luzích, tady lépe mořích, nedalo něco podobného čekat. Otevřený konec pak slibuje pokračování, což si asi nenechám ujít. Obvyklé neduhy podobných samoúčelných řezničin se tu dají v pohodě překousnout, byť debilita postav mnohdy nezná mezí. Nejhůř skousnutelní byli asi ovcoidní policejní strážci...ale co už. Čtyři lehce úchylný. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No, tak nám to letos vyhrála na plné čáře Asie. Nejbrutálnější Horor samozřejmě The Sadness (Tchaj-wan), nejlepší Hororová Komedie Zhanym, ty ne poverish (Kazachstán) a nejbrutálnějším akčňákem tenhle Project Wolf Hunting z Jížní Koreje. Těžkej masakr, kde krev stříká po hektolitrech. K postavám si sice žádné sympatie nevytvoříte a kdo je tou hlavní, zjistíte až v samotném závěru, ale tady stejně o nic jiného nešlo, než jen prostě naservírovat dívákům krvavé orgie. Ten mutant alias univerzální voják, byl fakt našlapanej. (81. hodnocení) ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

Korejský snímek "Vlčí lov" přináší technicky vycizelovanou akční filmařinu s hororovým podtextem. Přitom to prvních 50 minut vůbec nevypadá, že se nějakého hororového motivu dočkáme. Na lodi, která převáží vězně z Filipín do Jižní Koreje, dojde ke vzpouře a my jsme svědky povedených přestřelek a soubojů. Jenže na lodi se nachází také výsledek šíleného experimentu, který po těch 50 minutách vstupuje na scénu a spolu s ním přibývá cákající krve a brutality. Akční survival horor v té nejlepší asijské tradici ovšem nepřináší jen hromadu gore efektů, ale docela překvapivě také několik dějových zvratů a překvapení. Fanoušci tohoto typu hororů jako já si přijdou na své. Samozřejmě lze namítnout, že v zásadě nejde o nic originálního (jen v 80. letech bylo na podobné téma natočeno množství béčkových filmů), ale za tu poctivost a nasazení tvůrců si film své hodnocení zaslouží. /80%/ ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vidět to jako malej nevycválanej úchyláček, stalo by se to modlou a těžce tajným kontrabandem při každým přespávacím večeru u kámošů. Dneska už nestačí jen nějak a někdy utrhnout ruku a umlátit s ní padoucha. Chce to I trošku toho řemeslnýho umu, aby to fungovalo. To se tu bohužel neděje 😏. Masakr řádnej, ale kupenej na sebe tak bezmyšlenkovitě, že i ty hezky prakticky dělaný prasárny po chvíli začnou nudit. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku poviem, že som čakal oveľa väčšie grády, ako som nakoniec dostal. Som fakt, mierne sklamaný  a to hlavne kvoli tomu, že niektorí moji obľúbenci tomu dali nielen vysoké hodnotenie, ale aj v ich komentároch som cítil nadšenie z tohto filmu. Lebo slová ako potoky krvi, brutálna kydlovačka či šialene brutálna jazda mi imponovali a skočil som po tom, ako poľovník po psovi. Že to nebolo až tak vzrušujúce som zistil po prvom kontakte s monštrom. Dupal užasne, ale mordoval fádne a aj vyzeral ako keby sa štuchol univerzálny vojak s Robocopom. Niektoré postavy mi prišli ako so Squid Game a aj preto som si ich pamätal a keď som zistil, že tam, nehrali, tak som si len pomyslel, že podoba neuveriteľná. Ale to sa čudujem pri každom filme z Ázie. Čakal som krv, čakal som akčnú vybíjanú, ale čakal som márne. Tento film je v mojich očiach čisto priemerný, nič viac neponúka, čo by som nevidel niekde inde. A mám uveriť tomu, že kde je veľa ozbrojencov, ktorí  sa pokúšajú vojenského Datľa usmrtiť, ale nepodarí sa a potom príde jeden tuctový policajt a ten ho zvládne hned. A to sa mi na filme nepáčilo najviac, že zo všetkým je hned hotový. Lebo divák si myslí, že to bude ťažký boj a nakoniec z toho bude len taká ľahká mastenica, ktorú môže vidieť kdekoľvek inde. Na niekoho takéto záležitosti zaberajú, na niekoho až tak nie. Slabé 3*. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kde japonská císařská armáda prováděla pokusy na lidech, jsou zobrazeny moderní EKG přístroje. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie skončilo 14. apríla 2022. (Arsenal83)
  • Ve filmu bylo použito 2,5 tun umělé krve. (Claw)

Reklama

Reklama