Reklama

Reklama

Vlčí lov

  • Jižní Korea Project Wolf Hunting (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Akční thriller odehrávající se při eskortování nejhorších zlončinců mezi Jižní Koreou a Filipínami. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZVÍŘATA BY NEMĚLA NAPODOBOVAT LIDI“…  Korejskej mix „Con Air“ a (třeba)  „Univerzálního vojáka“. Hlavně to prej musej bejt jatka! Nevzpomínám si na podobnej masakr. Mrštnej frajer s ocelovou pěstí a očima sešítýma kancelářskejma sponkama, měří všem stejně, takže (nejen díky němu) je tady víc (vodkrvenejch) mrtvol, než ve válečným filmu. Ovšem, jak už to u takovýho bijáku bejvá, není v něm emocí, co by se za malíček vešlo.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem řízlej vlkem. 2.) Člověk považuju za mrtvýho, až když úplně vykrvácí.  ///  Thx za titule „wauhells“.                 PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *****  NAPĚTÍ  * ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Já nevím co mají Jihokorejci za problém, že ho musí ventilovat točením takovýchhle bestialit. Ať už je to Byeong-gil Jeong (ročník 1980) se svýma akčníma krvákama The Villaines a Carter, Hoon-jeong Park (ročník 1975) s dvoudílnou The Witch, nebo Hong-seon Kim (ročník 1976), kterej se v Project Wolf Hunting rozhodl nechat herce a celej štáb brodit se hlubokýma tratolištěma krve, masa a vnitřností. Do toho všudypřítomnej nihilismus a amorální, cynický charaktery vyhnaný ad absurdum. Jedna bestie přebíjí druhou, podlaha, zdi, oblečení i obličeje jsou zalitý hektolitrama krve, komiksový ultranásilí bez hranic. Místní  věční pubescenti hýkají blahem, ale mně to prostě nestačí. Když v akčním filmu není nikdo, s kým bych sounáležel a dvě hodiny sleduju jen do extrému vyhnaný nelidský jatka, přehlídku oplzlých zrůdností, jenom mně to zvedá kufr, nic víc. Navíc film nemá uspokojivý finále a končí otevřeně, spíš jak první epizoda seriálu. Ani jeden z v úvodu zmíněnejch tvůrců nedokázal natočit poutavej film, jen generickou přehlídku fatalit. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet KRW12,000miliónov║ Tržby USA $20,541║ Tržby Celosvetovo $3,863,680▐ Kórejci sa zbláznili, riedne prestrelený "krvavý" úlet, našťastie som videl tú strašne prestrihanú verziu kde nie sú tie ohavnosti a gejzíry krvi. Prehrávanie hercov je enormé, banálnosť príbehu či nejakého čudného výcucu je priam hnoj. Ruky preč od tejto fádnosti na entú. /20%/ ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Sakra.....co se to se mnou děje ? Tenhle film, bych ještě před pěti lety miloval, chválil kudy chodil a nakrucoval bych se jako kohout, protože bych ho měl v topce. Ale teď sem po skončení filmu, jen pokrčil rameny a vyloudil ze sebe "meh už sem viděl lepší" a taky že viděl. On tenhle film, má velice výrazné násilí a jak se vězni dostanou na svobodu, tak začne první polovina filmu, kde se vraždí na sto způsobů. No a pak uteče zdejší super voják a začíná druhá polovina filmu, kde se zase vraždí na dalších sto způsobů. Tímhle sem i popsal celý příběh tohole filmu, ano sou tady nějaké postavy, ale všechny do jednoho sou tak nevýrazné, neosobité a šedé, že se k nim nedá nevázat žádný vztah, natož pak k nim něco hlubšího cítit. A tady přichází na scénu, to "viděl sem lepší" viděl sem Hwayi: A Monster Boy které taky nešetřilo násilím, ale film zároveň dokázal bravůrně pracovat s psychikou hlavního hrdiny a postavy se neustále nějakým tím směrem vyvíjeli a šlo k nim navázat nějaký vztah. No Tears for the Dead taky další drsný film a opět se zde silně pracuje s hlavním hrdinou, které prochází krizí a trpí PTSD a tohle všechno, ho žene k záchraně, jedné osoby které zabil dítě. A takhle bych mohl pokračovat celkem dlouho, je spousta drsných filmů, které možná nemají nějaký silný příběh, ale sou si toho vědomi a proto vsázejí a na to, že pracují s postavami a scénárista je zpracovává tak abychom se dokázali s nimi žít, i kdyby to byli třeba záporné postavy. Tady nic takového neni a pak vlastně všechno to zabíjení je k ničemu a je vlastně nudné. Nicméně v tomhle filmu. se nacházejí dva filmy, jeden o vězních a druhý o super vojácích, v dobrých rukách, by se z toho dali udělat dva slušný filmy, takhle tady máme jeden nevýrazný film. Co mi však příjde vtipné, sou zdejší recenze, které vám o filmu vlastně řeknou dvě věci, ta první je, že všichni sou šikmocí a ta druhá je, že to je parádní masakr. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Extrémne za vlasy pritiahnuté (veď preto je tú to sci-fi) a primitívne zároveň, no jedným dychom musím dodať, že vzhľadom na brutálnosť, gore a hektolitre krvi - nadpriemerne atraktívne. Tento film by si rozhodne zaslúžil zaradenie do horor žánru. Na plný počet to určite nie je, strašne preháňam, no keď vidím tie hodnotenia, ktoré ho umelo deklasujú, tak veľmi rád prihodím. Bola to celkom zábava :) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kde japonská císařská armáda prováděla pokusy na lidech, jsou zobrazeny moderní EKG přístroje. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie skončilo 14. apríla 2022. (Arsenal83)
  • Ve filmu bylo použito 2,5 tun umělé krve. (Claw)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno