Reklama

Reklama

Maigret - Season 2 (2017) (série)


Maigret a drahoušek z Montmartru (S02E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Maigret in Montmartre (více)

Obsahy(1)

Na Montmartru někdo zabil dvě ženy. Komisař Maigret tuší, že mezi oběma vraždami existuje spojitost. Příběh má podle všeho kořeny v dávné minulosti... Pozdě v noci se na policejní stanici deštěm zmáčeného Montmartru zjeví mladá žena. Má rozmazanou rtěnku a nejistou chůzi, ale je zvláštním způsobem svůdná. Trvá na tom, že má životně důležitou informaci, jenže o hodinu později všechno popře. Tak začíná záhada brutálně uškrcené půvabné mrtvoly, která Maigreta zavede až do erotikou prodchnutého podsvětí. (TV Prima)

(více)

Recenze (74)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A i po čtvrté silný nadprůměr. Chvílemi jsem si i říkal, že tenhle díl je ten nejlepší, ale tím koncem to trochu zabili. Zde se dokonce Atkinson i dvakrát usměje. Ale zas taková komedie to nebyla, jak se zde zdá z citátů z českého dabingu, česká produkce asi měla velké nutkání film vytunit a přiblížit Beanovi. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předchozí díly, pořád ta samá solidní televizní dobová detektivka s tím dobrým i s tím špatným. Solidní, i když ryze televizní výprava (i když tu moderní pouliční lampu v jedné scéně taky mohli nějak vymazat), pěkné kostýmy i interiéry, klasický případ, který má dobrou staromilskou atmosféru a parádní Atkinson. Jen s tím napětím už je to horší. ()

Reklama

BigBang 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela hezký TV zážitek, byť na hodně provařené téma. Nedovedu úplně posoudit výkon p. Atkinsona; není to určitě průšvih. Byť byl jedním z nejvýraznějších komiků TV historie vůbec, je vidět přinejmenším jeho lidský formát. Spíše bych ale řekl, že jiní herci asi hráli p. Maigreta lépe. Celkové vyznění je hodně nasládlé, ale vedle slavného obličeje hlavního protagonisty má film i několik silných bodů: vydařilo se nové pojetí pí Maigretové, též se mi líbila pečlivá režie (drobné výměny pohledů apod.). ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti francouzskému seriálu z 90. let je nová britská série mnohem filmovější a výpravnější, ale nemůžu si pomoct, Bruno Cremer mi do role komisaře typově dokonale sedne, kdežto s Rowanem Atkinsonem mám čím dál tím větší problémy. Není to nutně herectvím, ale jako herecký typ bych ho rád viděl v jiných úlohách a tím netvrdím, že nutně v komediálních. Oceňuju výbornou kameru a snahu o atmosféru, ale z hlediska příběhu je Drahoušek z Montmartru ze tří dosud zhlédnutých dílů určitě nejslabší a některé vedlejší role mohly být obsazené a zahrané příhodněji. Celkový dojem: 60 %. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět lepší trojka,ale pořád to na 4* asi prostě nestačí,docela se to vleče a to mi na detektivkách vcelku vadí, neočekávám nic akčního, ale nutí mě to neustále odbíhat a to mě mrzí. I tak to stejně sleduji jen kvůli Rowanovi A. , protože se tam skvěle hodí a to že si ho všichni pamatují jen jako Mr. Beana a proto ho nezvládnou vidět ve vážných rolích je pro mě absolutní omezenost ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama