Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bankovní úředník Matt Dillon dostal ze dne na den padáka, jeho dívka Christina Applegate se s ním rozešla a navíc mu někdo ukradl auto. Společně se svým bývalým kolegou Stevem Zahnem se rozhodl vzít věci do vlastních rukou a začít jednat. Nejdříve ze všeho si ale pořádně užije svůj poslední pracovní den. Jenže i ten nejlepší plán může někdy selhat...
Život každého z nás se může změnit za jediný den, ne-li za jediný okamžik. Vtipná americká komedie plná nečekaných zvratů dokáže nejen pobavit, ale přiměje diváka také k zamyšlení nad otázkou, jaké náhody mohou ovlivnit náš život. Populární herci Matt Dillon a Steve Zahn koření svěží příběh svými hereckými výkony, zatímco atraktivní Christina Applegateová dodává snímku půvab a eleganci. Divácky vděčný film. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Normální kousek, který sice značně překvapí na konci, ale nijak to na mě nezapůsobilo a nevtáhlo mě to nijak ošemetně do děje. Celou dobu jsem čekal nějaký zvrat a překvápko, ale to co přišlo bylo velmi příjemné a nečekané překvápko. Steve Zahn předvedl perfektního a vtipnýho burana, docela dost mě pobavil. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhá dnešní repríza mě příliš nepotěšila, takže došlo na degradaci původního hodnocení. Měl jsem dost velký problém s tím, abych přišel na to, proč je v žánru uvedena komedie. Po delší analýze viděného mě napadla ujetá myšlenka, že by humor zprostředkovávala postava Jacka v podání Stevea Zahna. Pokud to byl skutečně záměr tvůrců snímku, pak mě úplně minul, protože mě tyhle uječené figurky spíše vytáčejí. Za mě se celá záležitost plácala od ničeho k ničemu, po celou dobu jsem se spíše nudil a úžasný zvrat v závěru, který přiměl mnohé uživatele k vyššímu hodnocení, mě docela otrávil, protože vzhledem k předchozímu ději nedával vůbec smysl. Tohle finále ve mně vyvolalo pocit,že se Mitch Rouse minul povoláním, protože měl být raději iluzionistou. / Poučení: Ve chvíli nejvyššího triumfu můžeš zažít to největší zklamání. ()

Reklama

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Scénaristický mišmaš připomínající jeden velký experiment, kterým si chtěl Mitch Rouse ozkoušet, jaký že žánr mu půjde nejlíp. A tak natočil jeden film, do kterého nacpal motivy z mnoha žánrů a to celé zabalil spolu se šíleným scénářem do efektního balení. Nevyrovnanost ale tomuhle úletu hodně škodí a i přesto že jsem se chvílemi dobře bavil, tak přišla náhlá změna a já byl zas vedle a vůbec netušil co se děje, protože se tu někdo moc vyžíval v přehnaném střihu na nepochopitelné, pozdě vysvětlené detaily kolem hlavního děje. Ale konec je přeplněný šokujícími a patřičně zábavnými zvraty a celé je to takové milé filmové cvičení.Jen doufám, že si Rouse svůj žánr vybral a příště natočí něco méně experimentálního. 6/10 ()

Hawk 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pokus o dokonalý zločin se příliš nevyvedl. Velmi slabé herecké výkony zapříčinili to, že mi byly všechny postavy nesympatické. Děj je ze začátku příliš mdlý a nudný, ke konci přehnaně přeplácaný. Komedie ?? Ani omylem. Veškerý "humor" se zakládá na rozsáhlé databázi sprostých slov a nadávek.. A to jsem si myslel, že je angličtina v téhle oblasti strohá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že do samotného závěru je film dost nůďo. Závěr tomu ale dodá pořádný koule. Představíte si, že něco nějak je. Pak zjistíte, že je to úplně obráceně a po deseti minutách zjistíte, že to je ještě úplně jinak a ještě daleko hůř, než po prvý a po druhý. Nehledě na to, že tenhle film má ještě po třetí a po čtvrtý, takže je v tom takový galimatiáš, že ve výsledku mi vážně nezbylo nic jinýho, než čumět. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama