Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějná písničkářka se z rozumu provdá za mariňáka, který má brzy odjet do války. Po tragické události ale jejich fiktivní vztah čeká krutá realita. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Příjemné písničky, jednoduché herectví, koukatelná romance (zajímavá tím, že se hlavní hrdinka musí starat o zraněného manžela, kterého si vzala z rozumu). Pohoda ⛱. P.S. Purple Hearts je mnohem výstižnější název, než na Netflixu uváděná česká "Zranitelná srdce" (odkazuje na vyznamenání, které dostávají vojáci zranění nebo zabití v boji). ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Dva mladí lidé uzavřou sňatek z rozumu, aby vyřešili své finanční potíže. Jejich fiktivní vztah ale čekají značné komplikace... Ne příliš originální příběh s jasně čitelným průběhem, průměrné herecké (v případě Sofie Carson i pěvecké) výkony, vzájemná chemie mezi dvěma hlavními postavami žádná. Občasné záživné dialogy a hezký soundtrack to drží na velice slabých, ale třech hvězdách. 50 %. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ona je bez peněz, on je bez peněz, tak budou obírat vládu USA :) Jejich štěstí při svatbě je podobný jako když jste objednaný k zubaři na vrtání stoličky, ale kdo by se v tom vrtal. Pokud tenhle vtipný fakt přehlédnete, jsou Zranitelná srdce celkem solidní film, který minimálně neurazí, a možná i pohladí po duši. Sofia Carson je nádherná, Nicholas Galitzine zase příšerný herec a i když jim tam chemie moc nefunguje, odpustíte jim to. Klasický romantický drama, který se minimálně vaší přítelkyni bude líbit. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na klasickou romanťárnu. A vlastně by mi ani takový film nevadil, protože poměrně nezkušení nováčci Sofia Carson a Nicholas Galitzine jsou oba sympatičtí, předvádějí slušné výkony, navíc jim to ve společných scénách sluší a role jsem jim oběma věřil. I když celý film je takový jednoduchý, z nějakého důvodu to bohatě stačí. Odcizení lidé se spojují a ožení se, aby malinko podojili štědrý americký systém. V půlce filmu jsem tušil, že se nakonec falešný pár do sebe zamiluje a čeká nás klasická slaďárna s velkým happy endingem. K mému překvapení se ale tak nestalo a duo režisérů Ben Lewin a Elizabeth Allen Rosenbaum nakonec naservírovali poměrně dospělejší a uvěřitelnější příběh. I když si myslím, že zahrát to na romantickou notu v závěru by bylo hrou na jistotu a možná i s celkovým lepším výsledkem, oceňuji režisérskou odvážnost odvyprávět zcela jiný příběh. Nesmírně jsem si užíval scény se Sofií Carson, dobře se na ni dívá a opravdu nádherně zpívá. „Zranitelná srdce“ jsou nakonec příjemným překvapením a dokázal jsem se parádně odreagovat. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Těžce klasická rom-com. Akorát hlavní hrdinku ztvárňuje levicová extrémistická feministka a bojovnice za neexistující práva ničeho, zpěvačka bez talentu, ultra nepříjemná a hádavá emancipovaná budižkničemu. Celý film jsem přemýšlel, jestli to bylo opravdu úmyslem režiséra (nenávidí ženy?), nebo kouzlo nechtěného. No a pak tu máme vojáka s temnou minulostí. Zamíchat, protřepat. Nalít a rozlít. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Když jsou Cassie (Sofia Carson) a Luke (Nicholas Galitzine) oddáváni, říkají své „ano“, zatímco stojí čelem k oddávající. Když si později Cassie pouští video obřadu, říkají si „ano“ čelem k sobě. (Anyk)

Reklama

Reklama