Reklama

Reklama

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teď sleduju že tento pro mě neznámý film byl natočen již v roce 2003. Trošku lepší průmeř v oblasti lupičských podfukových filmů. Na Dannyho Parťáky to pochopitelně nemá, ale zábava je hlavně v první polovině více než slušná. Celou první polovinu směle utáhne Ryan Reynolds, poté se přece jen začíná trošku vytrácet a s ním se vytrácejí i nepatrné vtípky, které občas utrousí. Ke konci již divák čeká jakou past to vlastně naši hrdinové přichystali Davidu Suchetovi. Foolproof rozhodně stojí za pozornost. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Působivé čtení. Odvážné, ale dokonalé plány. Moc se mi líbil ten, kde plánujete ukrást Stanley Cup." A mně se zase moc líbil nápad na zabití volnýho času - plánovat dokonalý krádeže. To by mě bavilo. Jenže má to háček - nejsem silnej v permutacích, při hodinách fyziky jsem spal a v chemický laboratoři mi explodovalo i to, co explodovat nemohlo. Když o tom tak přemýšlím, tak asi plánovat krádeže nebudu. Radši si pustím nějakej film. Tenhle má celkem originální nápad, pár povedenejch vtípků a poněkud nenápaditej konec. Ale je to kanadskej film, takže se ani jinej konec nedal očekávat. ()

Reklama

Holina 

všechny recenze uživatele

Řeknu to na rovinu. Nemám rád Ryana Reynoldse. Proto je potěšitelné, že je v tomto filmu celkem nevýrazný, kompletně ve stínu Davida "Poirot" Sucheta, kterého naopak můžu. No ale ke snímku samotnému. Klasický průměr, kdovíjaká promakaná loupež se nekoná, chvílemi je to sranda, ale žádný zázrak. Průměrovitý průměr, který se dá smrknout, ale nic se nestane, když ho neuvidíte... ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Klasický lehce nadprůměrný heist, kterých jsou mraky (Dannyho parťáci, Loupež po italsku), s klasickým vysvětlením na konci. O Davidu Suchetovi je známo, že má pronikavý charakterní pohled vhodný i na záporáka (Boeing 747 v ohrožení), takže ani tady nezklamal. David Hewlett, kterého znám ze Stargate Atlantis, byl jen malým bonbónkem, opět v roli nějakého hňupa. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení jednoho podzimního večera. Přiznám se teda, že jsem na to koukal jen proto, že tam hraje David Hewlett, kterého považuju za největší kanadský objev století, ale bohužel nemá zde prakticky žádný prostor. Jinak, co se týče filmu jako takového, jedná se spíše o lehce průměrnou záležitost se sympatickým hereckým obsazením a vcelku příjemným příběhem. Občas si sice říkáte, že ho mohli mít 100x na lopatě, a že to už moc přehání, ale pak hned vzápětí na to přijde další kousek, který krásně do toho předešlého zapadne. Suma sumárum se jedná o příjemné béčko, u kterého si budete ke konci říkat, tak jak tohle dopadne??! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama