Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

Neprůstřelný plán jak vykrást banku. Co si počít, když bezskrupulosní kriminálník ( David Suchet) váš plán nejen ukradne ale ještě vás "chudinky, ubohý" donutí ho uskutečnit . Až takto jsme to přece neplánovali. Ale i kriminálník (D.S.) je naivka přitroublá, nevěděl, že nemá věřit člověku, kterého si koupil. Géniové bývají totiž neuplatní. A pak se již jenom čeká, kdo udělá lepší podfu(c)k. a kdy to příjde. A na uplný závěr naši milí hrdinové, pocházejíc z chudých poměrů, jen krátce zaváhali, zda se do nich ještě chtějí vrátit. Ano, ano, ano, my chceme býti chudí, jelikož chudoba cti netrat, obzvlášt s ukradenými diamanty. Zvonec a pohádky je otevřený konec..65%. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný akční thriller, kde jde o to, kdo s hoho a kdo koho převeze...Jak taky jinak. Jsou tři - dobří přátelé, kteří jen tak pro zábavu zkouší vymyslet dokonalou loupež, kterou provedou jen tak naoko. Jenže jednoho dne se ztratí plány a lítají v tom až po uši. Pečlivě naplánovanou loupež diamantů kdosi úspěšně zrealizoval a naše tři kamarády drží pěkně v šachu...Začíná hra kočky s myší, spíš s třemi myškami. Ryan Reynolds, Kristin Booth, Joris Jarsky jako trojice lupičů a David Suchet, který je drží v šachu ve filmu, kterému by slušelo k tomu, aby byl ještě lepší trochu víc akce a ne průměrné televizní zpracování. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Takovej průměr mezi thrillery se zlodějskou tématikou. Scénář je dost děravej, ale to se dá odpustit, protože je poznat, že se snímek nebere nijak zvlášť vážně. I přes nízkej rozpočet je to slušně natočený - snad jenom na výpravě a počtu herců je nedostatek peněz vidět, jenomže to nijak výrazně nevadí a neovlivňuje spíš dobrej pocit z filmu. Hlavní loupež byla pěkně vymyšlená a Ryan Reynolds v hlavní roli potěšil. Rozhodně nejde o snímek, kterej musim vidět znova, ale jako oddychovka na večer fungoval obstojně, mise splněna. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Klasická hra na to, kdo koho nakonec převeze, se sympatickou trojkou hrdinů, Suchetem, kterému padouši opravdu jdou, občasným vtípkem, několika nečekanými zvraty a šikovně budovaným napětím, které funguje i když vše směřuje v předem daných žánrových mantinelech přímo a bez oklik rovnou k očekávanému cíli. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Klasický lehce nadprůměrný heist, kterých jsou mraky (Dannyho parťáci, Loupež po italsku), s klasickým vysvětlením na konci. O Davidu Suchetovi je známo, že má pronikavý charakterní pohled vhodný i na záporáka (Boeing 747 v ohrožení), takže ani tady nezklamal. David Hewlett, kterého znám ze Stargate Atlantis, byl jen malým bonbónkem, opět v roli nějakého hňupa. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama