Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

Holina 

všechny recenze uživatele

Řeknu to na rovinu. Nemám rád Ryana Reynoldse. Proto je potěšitelné, že je v tomto filmu celkem nevýrazný, kompletně ve stínu Davida "Poirot" Sucheta, kterého naopak můžu. No ale ke snímku samotnému. Klasický průměr, kdovíjaká promakaná loupež se nekoná, chvílemi je to sranda, ale žádný zázrak. Průměrovitý průměr, který se dá smrknout, ale nic se nestane, když ho neuvidíte... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ten fígeľ, ako napáliť ešte väčšieho zlodeja ako som ja sám, bol celkom fajn. A potešilo aj účinkovanie Davida Sucheta, ktorý ukázal, že mu ani záporná rola nie je cudzia, aj keď zase na druhú stranu v postave Hercula Poirota ho mám predsa len najradšej. No ale tá nosná kostra krimi príbehu... nič moc, poväčšine iba nudné plánovanie. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Klasický lehce nadprůměrný heist, kterých jsou mraky (Dannyho parťáci, Loupež po italsku), s klasickým vysvětlením na konci. O Davidu Suchetovi je známo, že má pronikavý charakterní pohled vhodný i na záporáka (Boeing 747 v ohrožení), takže ani tady nezklamal. David Hewlett, kterého znám ze Stargate Atlantis, byl jen malým bonbónkem, opět v roli nějakého hňupa. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Sice neprůstřelný plán, jinak ale kulhající (postřelený) film. V obličeji baculatý Reynolds ještě v době, kdy měl náročný fyzický tréning (nebo zásah plastického chirurga) před sebou, blondýnka, která se diváka snaží přesvědčit, že má kozy na to, aby jimi drhla o bezpečnostní paprsky sejfu (ale nemá je) a ten třetí, který nikoho nezajímá, ale pro celou partu je hrozně nepostradatelný (Joris Jarsky zatím ani nikomu nestál za to, aby mu byl na CSFD otevřen "účet" - stav k 24.7.2012). K tomu Leo chmaták alias televizní Hercule Poirot a můžeme začít tupě (což by zas tolik nevadilo) a nudně (to už vadí hodně) konspirovat. II Scénář: William Phillips. 40% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Takovej průměr mezi thrillery se zlodějskou tématikou. Scénář je dost děravej, ale to se dá odpustit, protože je poznat, že se snímek nebere nijak zvlášť vážně. I přes nízkej rozpočet je to slušně natočený - snad jenom na výpravě a počtu herců je nedostatek peněz vidět, jenomže to nijak výrazně nevadí a neovlivňuje spíš dobrej pocit z filmu. Hlavní loupež byla pěkně vymyšlená a Ryan Reynolds v hlavní roli potěšil. Rozhodně nejde o snímek, kterej musim vidět znova, ale jako oddychovka na večer fungoval obstojně, mise splněna. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama