Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (341)

kingik 

všechny recenze uživatele

Baculatý zrzavý kocour Garfield si žije jako v bavlnce u svého pána, spisovatele Breckina Meyera. Všechno se ovšem změní, když jeho pán, zamilovaný do veterinářky Jennifer Love-Hewittové, přivede domů fenku Odie. Neurotický kocour začne žárlit a spřádat plány, jak se nepohodlné fenky zbavit. Nadává jí a až jednoho dne zmizí, kocour zjistí, že mu chybí a rozhodne se ji zachránit. Tenhle film skoro v ničem nefunguje. Humorné momenty vystřídala trapnost, nuda a celkově mě film ničím nenadchl a hlavně mě dost nebavil. Vřele nedoporučuji. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +český dabing, dobré fórky -řidký (i když Garfieldovský) příběh, ubohej záporák a zápletka/// Tak nějak se to s ocasem v tlamě a vyvaleným pupkem dalo přežít. Některé dobré fórky a parádní scény výtečně pobavily. Samotný děj už však méně, protože je na úrovni toho tupýho psa na řetězu. Čekáte kdy se utrhne a začne mela, ale ono poříd nic, spiše je to infantilnější a celé nějak otravnější. A ve výsledku je z toho další variace na téma psy, kočky a myši a jejich svět. Takže jestliže máte rádi Garfielda, tak si raději zapněte místo tohoto snímku jeho kreslenou verzi./// Celkem 54%/// ()

Reklama

902 10 

všechny recenze uživatele

totalni pohodovka s krasnou JLH a hodne nevyraznym garfieldovym panickem, ktereho pocitacova animace v pohode prehrava, no ale to byl mozna zamer. doporucuju shlednout vystrizene sceny na dvd, kterych je hafo a na kterych jsou mozna ty nejlepsi sceny filmu. opravdu hodne necitlive sestrihany film, o 15 minut delsi by byl super a prave s temi vystrizenymi scenami to je za ***. ()

d-corso odpad!

všechny recenze uživatele

Co to má znamenat? Co je tohle za hnus a podvod? Kde je MŮJ Garfield? Kde je ten líný, tlustý, cynický a zlý kocour, před nímž si jediný pták (puritáni odpustí) nemůže být jistý svým peřím, který zcela systematicky deptá svého pána Jona a pro nějž je pizza základním druhem stravy. Nic proti dětem, konečně, párkrát už jsem je i viděl, ale proč se kvůli nim musí takhle totálně podělat můj nejoblíbenější komix. To je zákeřné! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Holla (Album Version) - Baha Men ,2. I Got You (I Feel Good) (Album Version) - James Brown ,3. Honky Cat (Album Version) - Elton John ,4. Hound Dog (Album Version) - Elvis Presley ,5. What's New Pussycat? (Album Version) - Tom Jones ,6. Wild Thing (Album Version) - Cheap Trick ,7. Cats Vs. Dogs (Album Version) - Matthew Sweet ,8. Stray Cat Strut (Album Version) - Stray Cats ,9. Fat Cat Keeps Getting Fatter (Album Version) - Squirrel Nut Zippers ,10. Talk To The Animals (Album Version) - Sammy Davis, Jr. ,11. Walking The Dog (Album Version) - Rufus Thomas ,12. Atomic Dog (Album Version) - George Clinton ,13. More Than A Friend (Album Version) - All Too Much ,14. Happy Together (Album Version) - The Turtles ,15. You've Got A Friend (Album Version) - Al Green ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Když jdou Jon (Breckin Meyer) s Garfieldem (Bill Murray) k autu, v českém dabingu se Garfield ptá, zda pojedou mimo jiné do „olivové zahrady“. Olive Garden, jak Garfield říká v původním znění, je název proslulého (a kvůli své kýčovitosti často zesměšňovaného) amerického řetězce restaurací s italskou kuchyní. (machonza)
  • Ve scéně, kdy je Garfield (Bill Murray) vyhozen z domu, mají malá dvířka zelenou barvu a jsou neprůhledná. V ostatní záběrech jsou černá a průhledná. (dydy79)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama