Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (341)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Oh no! They killed Garfield! Konec světa se blíží a v Hollywoodu se tomu rozhodli napomoct tím, že ve zbývajícím čase zprzní vše, nač autorská práva dosáhnou. Geniální stripy Jima Davise se tak staly záminkou pro vytvoření vizuálního projímadla, které by prohnalo i osobu ve vegetativním stavu. Hrozné. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ztvárnit tento svérázný komiks mohlo dopadnou i daleko hůř. Byla to docela zábava, Garfield se povedl v originále i v dabingu, kde Vladimír Čech podává unikátní výkon. Přesto je snad jasné, že nejde o nic jiného než povrchní zábavu. Rozhodně ale Garfield nezklame ty, kdo se na něho těšili. Hudba: Christophe Beck & Tim Boland ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Měl bych být objektivní, ale to by filmového Garfielda o moc výš neposadilo - i jako komedie pro rodiny s malými dětmi je to totiž jedna z těch slaboduchých "hups... bouch bác rozplesk" záležitostí, kterých jsme viděli mraky. Jo, pravda, vožtomilí pejsánci v nich nehopkali na "Blekajdpís", ale co to je za pozitivum, že?:) Prostě originalitu nebo nedej bože něco neprvoplánovitého abyste tu pohledali. A samozřejmě to nemá absolutně nic společného s legendárním comicsem:P Bill Murray to v Zombielandu vystihl naprosto přesně... Nicméně ať se mi to zdá jaké chce, respekt vůči dabérskému výkonu Vladimíra Čecha. 40% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Pre komixového Garfielda neznalých odpočinková rodinná komédia. Peter Hewitt zachoval rytmickú aj dejovú štruktúru Piadimužíkov a film cekom frčí. Ale Garfield nikdy nebol, nie je a ani nebude pre deti! Tak prečo práve moje obľubené cynické koťatko? Žeby otvorenie sa najmladšej generácii? A čím? Lenosťou, obžierstvom, či nebodaj prerodom v uvedomelého kocúra? Podprahové moralizovanie, roztržitý Jon, farebné zvieratká, slizký záporňák a humor postavený na úderoch, pádoch, prdoch, grgoch, nevtipných monológoch a digitálnych disco kreáciach. Takýto ohavný filmový piedestál si Garfield (pre potreby publika notne charakterovo vykastrovaný) nezaslúžil. 30% ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Garfield je můj nejoblínější komix, proto mě taky mrzí, jak chudáka kocoura dokázali pokazit! Vtipem ani ničím jiným to nemá s Garfieldem nic společeného, akorát si půjčili jeho slavnou tvář, aby si přihřáli trochu svoji polívčičku. No ale jinak to byl průměrný film, takže nemůžu dát míň než dvě hvězdičky, i když za to co udělali tomuto kreslenému kocourovi bych nejradši dala jenom jednu... ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Pri naháňačke na nádraží má Odie v jednom zábere elektrický obojok, potom nie a v ďalšom zábere ho má opäť na krku. (ČSFD)
  • Zvierací tréner používal počas natáčania pri práci so psom modré rukavice. Tie boli potom z filmu digitálne odstránené. (misterz)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama