Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Flopik 

všechny recenze uživatele

O tom, že to je čistý priemer niet pochýb, problém je v tom, že tento film nemá vôbec nič na viac. Gerardovi unesú ženu a aj keď to na začiatku vyzerá na skvelý thriller, tak sa film dostane do nudnej roviny. Pár kecačiek, nejaké to behanie a slabý koniec. Nemá to žiadny zvrat, žiadny spád nič. Akcie veľmi málo, príbehovo to neponúklo skoro nič. Pritom stačilo pár zmien, a mohlo to byť 70%. Gerard to drží nad vodou, no a scenár ten je miestami otrasn. Takto musím dať 2, nakoľko potenciál tu bol . ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Žérardovi na benzínke vo vidlákove počas tankovania zmizne žena,  ktorá si zrovna chce dať pauzu od ich manželstva. Hoci to chlapík oznámi polícii, vydá sa pátrať po pravde na vlastnú päsť. Nadštardantné herecké úsilie Gerarda Butlera vo veľmi lacnom béčkovom akčňáku., ktorý síce napätie má, avšak  záverečné pobehovanie po kapmuse s meth labom medzi igelitami od rias ma odradilo od tretej hviezdičky. 40% ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Butler-ovi tieto "hranicne" psycho-stavy rozhodne idu. Chlap je v nich uveritelny. Dost sa mi zlieva v tychto pripadoch s Russel Crowe-om. Zaver sice trochu naivny, ale tak, s casti sa dockame i urciteho zadostucinenia. Niekdy sa dost nastvem, ked si vidim rozne pochybne existencie parazitujuce a sikanujuce slusnych ludi v spolocnosti. Priemer. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi dnes někdo řekl, že mě 48% béčko s Butlerem uspokojí k nekompromisní plné pětihvězdě, vysmál bych se mu. Ale po zhlédnutí Last Seen Alive tvůrcům s poklonou tleskám, protože takhle intenzivní thriller jsem neviděl už nevím jak dlouho a přikovat mě do sedačky dokáže málokterý film. Butlerovi na benzínce zmizí žena a začíná mindfuck koloběh událostí, kdy je nám postupně dávkován a odkrýván celý příběh a celá pravda za zmizením. Úvodní půlhodina na benzínce je intenzivní jak hovado a doslova jsem ani nedýchal, pátrání po ženě s tím, že nemáme zatím tušení, o co zde jde, bylo špičkově vygradované, hudba byla na jedničku a jen dokreslovala výsledný dojem z celého pátrání. V průběhu celého filmu jde jednoduše vidět, že tvůrci měli vše do detailu připraveno - od gradace děje, hudby, odkrývání flashbacků až po finální bloudění ve feťácké varně, kde se napětí dalo krájet a evokovalo ve mě stealth střílečky a bloudění mezi špinavou varnou perníku, kontejnery a feťáky. Závěr je možná trochu méně klíčový, než bych si přál, ale jinak má film jednoduše vše, co mít má- nádech mysteriozna, napětí, thrillerové prvky a správnou gradaci a i přesto, že nejde o akční nářez či áčkový hollywood, jsem maximálně nadšený. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Stačilo zmínit „strážníku, omlouvám se za rychlou jízdu, ale jsem v kontaktu s detektivem Patersonem, na pumpě se totiž ztratila moje žena, zkouším ji hledat i sám, jsem ve stresu, tak asi proto jsem jel rychleji,“ než s bouchačkou za pasem a svázaným chlapem v kufru pláchnout do lesa. Jenže Gerard Butler se zhruba právě od poloviny začne chovat jako žáček čtvrté třídy, kupí jedno nelogické rozhodnutí za druhým a divák postupně ztrácí o cokoliv zájem. Jeho letité manželství má trhliny, partneři však o nich vědí a jsou připraveni je řešit, respektive ona si jede utřídit myšlenky do domu svých rodičů. Jenže plány se zvrtnou a hledající Butler nakonec skončí až v opuštěné feťácké varně (nejen) s jedním úsměvným digitálním výbuchem. Takže si k chatrnému scénáři můžeme přičíst ještě celkovou lacinost produkce. Celé to vypadá jak epizoda nějakého televizního seriálu, Butler, kterého si ještě nějaký ten pátek budeme se spokojeným úsměvem spojovat se sérií Pád Bílého domu (než nás úplně otráví), naštěstí tyhle obyčejné chlápky od vedle umí. Jenže je v tom celém tak nějak sám. Béčko, které si toho nepohlídalo docela dost, abych mu mohl šoupnout spokojené tři hvězdy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste Savannah, štát Georgia. (Real Tom Hardy)
  • Gerard Butler (Will Spann) vzal tento film jako zábavnou výzvu/experiment. Po celý film improvizoval. Tvůrci mu ukázali jen prvních deset stránek a dokonce i ty byly vyhozeny, jakmile byli na place. Film se natáčel 8 dní. (zrajda)

Reklama

Reklama