Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak Žerard už nefušuje do remesla len Casey "kurva" Rybackovi, ale po novom už aj Kurtovi Russellovi a vykráda jeho film Breakdown. Som zvedavý u ktorého ďalšieho herca, ktorého dabuje Jiří Štěpnička sa inšpiruje nabudúce. S kvalitou jeho kópií to ale ide dole vodou. Tentokrát sa nedočkáme žiadneho cool blbnutia s nasratým kamionistom. Toto je smutná doba podfinancovaných DTV béčiek, takže polovicu filmu tam Butler vo flashbackoch rieši svoje posraté manželstvo a v druhej sa zmätene potuluje z miesta na miesto a predstiera, že napínavo pátra až som skoro zaspal. Sem tam niekto po niekom vystrelí a vrcholom je jeden otrasný CGI výbuch nejakej búdy. Po každej stránke totálna nuda a ak by ste si to chceli pustiť len zo zvedavosti, či sa to skončí happyendom, tak samozrejme že skončí. Žena sa nájde, manželstvo je zachránené a párik žil šťastne až do pokračovania, v ktorom pre zmenu unesú jeho. 4/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi dnes někdo řekl, že mě 48% béčko s Butlerem uspokojí k nekompromisní plné pětihvězdě, vysmál bych se mu. Ale po zhlédnutí Last Seen Alive tvůrcům s poklonou tleskám, protože takhle intenzivní thriller jsem neviděl už nevím jak dlouho a přikovat mě do sedačky dokáže málokterý film. Butlerovi na benzínce zmizí žena a začíná mindfuck koloběh událostí, kdy je nám postupně dávkován a odkrýván celý příběh a celá pravda za zmizením. Úvodní půlhodina na benzínce je intenzivní jak hovado a doslova jsem ani nedýchal, pátrání po ženě s tím, že nemáme zatím tušení, o co zde jde, bylo špičkově vygradované, hudba byla na jedničku a jen dokreslovala výsledný dojem z celého pátrání. V průběhu celého filmu jde jednoduše vidět, že tvůrci měli vše do detailu připraveno - od gradace děje, hudby, odkrývání flashbacků až po finální bloudění ve feťácké varně, kde se napětí dalo krájet a evokovalo ve mě stealth střílečky a bloudění mezi špinavou varnou perníku, kontejnery a feťáky. Závěr je možná trochu méně klíčový, než bych si přál, ale jinak má film jednoduše vše, co mít má- nádech mysteriozna, napětí, thrillerové prvky a správnou gradaci a i přesto, že nejde o akční nářez či áčkový hollywood, jsem maximálně nadšený. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Žérárovi tentokrát sice nic nic neupadlo, ale zase se mu na pumpě ztratila brzy exmanželka a ačkoliv to nejdřív nahlásí na policii, nakonec mu to nedá a jak je jeho dobrým zvykem začne v místním vidlákově hledat na vlastní pěst. Last Seen Alive je standardní béčkový akčňák/thriller jehož sledováním divák neutrpí újmu, zároveň ho ale ničím neobohatí a pár hodin po shlédnutí nebude vědět že něco podobného viděl. Šedivějící Butler se nicméně snaží a táhne v s prstem v nose celý film.Trochu zamrzí absolutní nevyužitost mojí oblíbené Jaimie Alexander...40% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

O tom, že to je čistý priemer niet pochýb, problém je v tom, že tento film nemá vôbec nič na viac. Gerardovi unesú ženu a aj keď to na začiatku vyzerá na skvelý thriller, tak sa film dostane do nudnej roviny. Pár kecačiek, nejaké to behanie a slabý koniec. Nemá to žiadny zvrat, žiadny spád nič. Akcie veľmi málo, príbehovo to neponúklo skoro nič. Pritom stačilo pár zmien, a mohlo to byť 70%. Gerard to drží nad vodou, no a scenár ten je miestami otrasn. Takto musím dať 2, nakoľko potenciál tu bol . ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Zábavné béčko, které se nesnaží překvapovat příběhem a ruznýmu zvraty, ale sází na přímočarost a intenzivní napětí. Oddechová Gerardova one man show, který se klasicky nebojí jít ani přes mrtvoly, ale přesto servíruje spíš oldschool thriller než nějakou akční jízdu. V rámci možností jsem si to užil, ale přesto doufám, že zrovna Gerard nám ještě nabídne něco víc. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Když Will (Gerard Butler) prochází lesem, spatří velký list subtropické rostliny. Scéna byla natočena v Georgii, ale měla by se odehrávat v Nové Anglii, kde takové rostliny nerostou. (Johnny.ARN)
  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)
  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama