Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

castor 

všechny recenze uživatele

Stačilo zmínit „strážníku, omlouvám se za rychlou jízdu, ale jsem v kontaktu s detektivem Patersonem, na pumpě se totiž ztratila moje žena, zkouším ji hledat i sám, jsem ve stresu, tak asi proto jsem jel rychleji,“ než s bouchačkou za pasem a svázaným chlapem v kufru pláchnout do lesa. Jenže Gerard Butler se zhruba právě od poloviny začne chovat jako žáček čtvrté třídy, kupí jedno nelogické rozhodnutí za druhým a divák postupně ztrácí o cokoliv zájem. Jeho letité manželství má trhliny, partneři však o nich vědí a jsou připraveni je řešit, respektive ona si jede utřídit myšlenky do domu svých rodičů. Jenže plány se zvrtnou a hledající Butler nakonec skončí až v opuštěné feťácké varně (nejen) s jedním úsměvným digitálním výbuchem. Takže si k chatrnému scénáři můžeme přičíst ještě celkovou lacinost produkce. Celé to vypadá jak epizoda nějakého televizního seriálu, Butler, kterého si ještě nějaký ten pátek budeme se spokojeným úsměvem spojovat se sérií Pád Bílého domu (než nás úplně otráví), naštěstí tyhle obyčejné chlápky od vedle umí. Jenže je v tom celém tak nějak sám. Béčko, které si toho nepohlídalo docela dost, abych mu mohl šoupnout spokojené tři hvězdy. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Táhlá rutina zřejmě na splnění televizních tabulek pro thrillery. Z plakátu filmu můžete vidět zřízeného Butlera jak za ním všechno vybuchuje, ale skutečnost je mnohem prostší. Výbuch tam je jen jeden a dlouho dopředu avizovaný neustálými záběry na hromady sudů s plamínkem a pokud jde o upoceného, nervního Gerarda, který lepí jedno blbé rozhodnutí za druhým na vlastní pěst, užijete si. V žánru unesených filmových postav už tu ale bylo více a mnohem lépe nakroucených pokusů. 40% ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Žérardovi na benzínke vo vidlákove počas tankovania zmizne žena,  ktorá si zrovna chce dať pauzu od ich manželstva. Hoci to chlapík oznámi polícii, vydá sa pátrať po pravde na vlastnú päsť. Nadštardantné herecké úsilie Gerarda Butlera vo veľmi lacnom béčkovom akčňáku., ktorý síce napätie má, avšak  záverečné pobehovanie po kapmuse s meth labom medzi igelitami od rias ma odradilo od tretej hviezdičky. 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice to na mě působilo tak, že to někdo splácal na koleni během trošku delších potíží se zácpou a odpovídalo by tomu i chování snad všech postav, které mi připadaly jak po lobotomii. Na druhou stranu tím, že se to celé odehrává víceméně v reálném čase není  moc prostoru pro nějaká hluchá místa, Butlerovi podobné role sedí a co se Jaimie Alexander týče, tak tu bych nejspíš zachraňoval taky. Akce tak nějak odpovídá béčkovému pojetí a srandovní digitální výbuch spíš rozesměje, než znechutí. Ideální výplach. 55% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další thriller o únosu manželky, plně zapadající do námětově stejných. A že jich už je.Takže nijak nepřekvapí, že se v ničem nejedná o nic originálního. Nepomůže tomu ani retrospektiva doplňující dění z minulosti. I to se stalo poněkud únavným, neboť se to poslední dobou používá nějak poměrně často. Takže co tu máme. Rozvádějící se manželé jedou autem k rodičům manželky, načež během zastávky na benzínové pumpě zmizí. No, a thrillerový nával všeho možného i nemožného může začít. Ta benzínová pumpa a mnohé další okolnosti skutečně nejvíce připomenou snímek Jonathana Mostowa „Únos“ (1997). Ano, Gerard Butler svou rolí plně zapadá do charakteru Kurta Russela. Buttler je taktéž matadorem akčních filmů a povětšinou i zajímavých, ale tento počin už prostě nemá šanci akční fanoušky oslovit. Snaha o akční švih a stále se vyvíjecího příběhu sice viditelná je, ale když je to všech až bolestně předvídatelné, čímž se i bohapusté napětí rozpadá už v základech, filmový zážitek se prostě chtě nechtě ubírá vniveč. Ale jo, akční scény jsou natočeny vcelku dobře a poměrně i v brutální ražení, ale když divák ví, co bude následovat, spíše z toho vyznívá akční vynucený tvůrčí marast nechtěného. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)
  • Když Will (Gerard Butler) prochází lesem, spatří velký list subtropické rostliny. Scéna byla natočena v Georgii, ale měla by se odehrávat v Nové Anglii, kde takové rostliny nerostou. (Johnny.ARN)
  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno