Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Zábavné béčko, které se nesnaží překvapovat příběhem a ruznýmu zvraty, ale sází na přímočarost a intenzivní napětí. Oddechová Gerardova one man show, který se klasicky nebojí jít ani přes mrtvoly, ale přesto servíruje spíš oldschool thriller než nějakou akční jízdu. V rámci možností jsem si to užil, ale přesto doufám, že zrovna Gerard nám ještě nabídne něco víc. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

V celku příjemné béčko, které neurazí. Okoukané téma mi tentokrát nevadilo, leč Gerard to opět tahal svým výkonem. První polovina se prožírá fakt dokonale mysteriózním tempem, ta druhá nás vtáhne do hodně laciného scénáře, u kterého nevzniká žádné napětí a šíleně se táhne. Kamera celkem za nic moc nestojí, ale soundtrack je vynikající byť celej dojem značně zlepší. Doufám, že je to jedinej béčkovej snímek, kterej Gerard natočil, úplně bych si nepřál aby se jeho kariéra táhnula dolu, viz. Bruce Willis. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chlápek, kterýmu zmizí na benzínce jeho pěkná stará, se pustí do jejího hledání na vlastní pěst. A jelikož je ten chlápek Butler, je jasný, že při jejím hledání půjde klíďo i přes mrtvoly, zvlášť když proti němu stojí nejenom nedůvěřiví poliši, ale i klasicky vylízaní a zdegenerovaní jižanští burani. Většinu času se jedná o parádní oldschoolovej thriller, vydatně oddechovej a přímočarej, kterej mi dal samozřejmě vzpomenout na devadesátkovou klasiku s Russellem a Quinlanovou. Ale bohužel (a teď pozor, SPOILER, tak ať náhodou někoho nepřipravím o plnohodnotnej diváckej zážitek) v posledních pěti minutách je celý slibně se rýsující unhappyend nemilosrdně zprzněný a zaříznutý happyendem tak učebnicově odporným, až se z toho nejednomu divákovi zkřiví ústa do cynického a znechuceného šklebu. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Táhlá rutina zřejmě na splnění televizních tabulek pro thrillery. Z plakátu filmu můžete vidět zřízeného Butlera jak za ním všechno vybuchuje, ale skutečnost je mnohem prostší. Výbuch tam je jen jeden a dlouho dopředu avizovaný neustálými záběry na hromady sudů s plamínkem a pokud jde o upoceného, nervního Gerarda, který lepí jedno blbé rozhodnutí za druhým na vlastní pěst, užijete si. V žánru unesených filmových postav už tu ale bylo více a mnohem lépe nakroucených pokusů. 40% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech dost mizerný (i na Butlera) a nudný thriller, který mi připomněl dnes už zapomenutý "Únos" s Kurtem Russelem, který byl po všech směrech lepší. Zde se nic neděje, všichni se tváří vážně jak v seriózním dramatu a nikdo se snad ani nesnaží, aby film bavil nebo dokonce napínal. Ve výsledku, skoro na úrovni nových Willisovek. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)
  • Skvrny od potu na Willově (Gerard Butler) košili se dramaticky mění, a to bez zjevného důvodu. (Johnny.ARN)
  • Gerard Butler (Will Spann) vzal tento film jako zábavnou výzvu/experiment. Po celý film improvizoval. Tvůrci mu ukázali jen prvních deset stránek a dokonce i ty byly vyhozeny, jakmile byli na place. Film se natáčel 8 dní. (zrajda)

Reklama

Reklama