Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Táhlá rutina zřejmě na splnění televizních tabulek pro thrillery. Z plakátu filmu můžete vidět zřízeného Butlera jak za ním všechno vybuchuje, ale skutečnost je mnohem prostší. Výbuch tam je jen jeden a dlouho dopředu avizovaný neustálými záběry na hromady sudů s plamínkem a pokud jde o upoceného, nervního Gerarda, který lepí jedno blbé rozhodnutí za druhým na vlastní pěst, užijete si. V žánru unesených filmových postav už tu ale bylo více a mnohem lépe nakroucených pokusů. 40% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Butler-ovi tieto "hranicne" psycho-stavy rozhodne idu. Chlap je v nich uveritelny. Dost sa mi zlieva v tychto pripadoch s Russel Crowe-om. Zaver sice trochu naivny, ale tak, s casti sa dockame i urciteho zadostucinenia. Niekdy sa dost nastvem, ked si vidim rozne pochybne existencie parazitujuce a sikanujuce slusnych ludi v spolocnosti. Priemer. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Absolútne reálny a civilný triler s Gerardom Butlerom v hlavnej úlohe. A práve v jeho jednoduchosti,civilnosti a uveriteľnosti, že takéto niečo sa pokojne môže stať najbližšie aj Vám, spočíva jeho najväčšia sila. Celý čas som si totiž presne takúto situáciu vybavoval na sebe a bolo mi z toho teda pomerne ťažko. Inak po technickej stránke je to okej, Butler to samozrejme ťahá a bez problémov zvládol i hereckú polohu bežného,rádového chlapíka a nie polohu akčného hrdinu, ktorú obvykle stvárňuje. Škoda záveru, pri ktorom to už už vyzerá že tvorcovia majú naozaj gule natočiť niečo čo tu ešte nebolo, no nakoniec to zbabelo vzdajú a zaobalia do konvenčného konca. I tak ale docela nechápem ten hate a malý počet %- Last Seen Alive mne osobne prišiel totiž viac ako len priemerný triler a preto nemám problém ani so 4. hviezdou. 70% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že ten reálnej čas, v kterým se film odehrál, byl jedině k užitku. Neskutečně to krom pár minutek odsýpá. Butler je navíc sympaťák, takže to, aby se zase setkal se ženou bude vaše největší přání. A při sledování tohodle rhrilleru sem se vzpoměl na film J. Mostowa Únos, kterej byl v něčem podobnej, byl ale lepší. I přes to uděluji Goodmanovi pochvalu. 60%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerné vedenie príbehu, na ktorom je vidieť, že tu improvizoval nie len Gerard Butler (za info patrí jedna veľká vďaka pre užívateľa zrajda). Pre neho tá improvizácia nedopadla zle, ale podobné experimentovania pre menej skúseného režiséra nie vždy dopadne dobre. Film má podobnú úroveň, ako tie snímky, v ktorých sa za posledné roky objavoval Bruce Willis. Dúfajme, že pre G.B. to bola len jednorazová odbočka. P.S.: V danom žánru existujú vydarenejšie výstupy. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)
  • Gerard Butler (Will Spann) vzal tento film jako zábavnou výzvu/experiment. Po celý film improvizoval. Tvůrci mu ukázali jen prvních deset stránek a dokonce i ty byly vyhozeny, jakmile byli na place. Film se natáčel 8 dní. (zrajda)
  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno